Będzie tak jak pan Robertinho powiedział - po Cipasie zabłysnąć może dopiero Sinner. Zworek to materiał na 5-6 Szlemów, a jeśli przestałby kaleczyć z drugiego serwisu i wziął się do roboty to nawet w granicach dyszki mógłby skończyć.DUN I LOVE pisze: ↑21 mar 2021, 16:50Shapo miał bardzo mocne wejście do rozgrywek. W wieku 18 lat pokonał Nadala w Kanadzie, gdzie dotarł później do półfinału. Po tamtym epiku z Rafą ciężko było nie upatrywać w nim kandydata do miana gwiazdy rozgrywek. Felix ma mega potencjał i cały czas może odpalić IMO.Robertinho pisze: ↑21 mar 2021, 13:49Wydaje mi się, że podstarzałe janusze typu ja, wobec ludzi typu Szapo czy Ożer przesadnych nadziei nie wyrażały. Zworek i Cipas, z młodszych dopiero Sinner, reszta typowe useless w młodszej inkarnacji.
Jednym młodszym od murole graczem z potencjałem na poważne wyniki (tj więcej niż 2-3 WS) dalej jest piękny Aleksander.Spoiler:
T11: Dubaj, Acapulco 2021
Re: T11: Dubaj, Acapulco 2021
-
Brawo Zworek. Cipasowi jeszcze daleko do poziomu Berdycha.
- DUN I LOVE
- Administrator
No Berdych to by wypatroszył Zworka z rana.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Nie no, już Ci pisałem że Alex jest akurat od Berdycha lepszy. Ale Tsitsipasa pewnie Czech by ograł.
- no-handed backhand
Kulfon bez moniki pisze: ↑21 mar 2021, 17:15Nie no, już Ci pisałem że Alex jest akurat od Berdycha lepszy. Ale Tsitsipasa pewnie Czech by ograł.

“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
WYNIKI FINAŁÓW:
Dubai Duty Free Tennis Championships
[WC] Aslan Karatsev
d. [Q] Lloyd Harris
6-3 6-2 A. Nour
[1] Juan Sebastian Cabal
/ Robert Farah
d. [2] Nikola Mektic
/ Mate Pavic
7-6(0) 7-6(4) A. Tourte
Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC

[2] Alexander Zverev
d. [1] Stefanos Tsitsipas
6-4 7-6(3) G. Allensworth
Ken Skupski
/ Neal Skupski
d. [1] Marcel Granollers
/ Horacio Zeballos
7-6(3) 6-4 F. Murphy
Dubai Duty Free Tennis Championships

[WC] Aslan Karatsev
[1] Juan Sebastian Cabal
Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC

[2] Alexander Zverev
Ken Skupski
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler: