Big 3 w jednej połówce, pierwszy raz w historii?

Dobre losowanie Federera, jest spokojnie potencjał na czwartą rundę. Oby tylko nie trafił na Alcaraza w 1R.
O to samo chciałem pytać pierwszy raz czy był taki szlem wcześniej?
Powinni coś nowego wymyślić, np. pokazujemy mecze z dwóch ostatnich kortów. Zawsze to ciekawsze niż liczenie gemów.
Mam EurosportPlayer, ale nie chce mi się włączać xboxa
Sprawdziłem WM'05, RG'05 i AO'05 (debiut Nole w WS) i wtedy byli w różnych połówkach, więc to pierwszy raz. Bo już od US'05 Rafa był numerem dwa. Potem w latach słabości RN też się omijali.
Indian Wells 2017
Thiem miałby wymarzoną drogę jakby był sobą. A tak Cipas albo Zworek powinni skorzystać, ale nie jest to pewne - zarówno jeden jak i drugi mogą coś odwalić, choć o Greka jestem spokojniejszy.
Jak myślisz NoleGołt dostanie taki na Wimbledonie wycięty z trawy ?DUN I LOVE pisze: ↑27 maja 2021, 18:09 Rafael doczekał się swojego posągu na kortach Rolanda Garrosa. Urzekający.
Na Wimbledonie, AO, WTF i przed siedzibą biura ATP jako najdłużej urzędujący numer 1. Poza tym pewnie na każdym z mastersów jako dwukrotny zdobywca Golden Masters.
Obawiam się, że poza Serbią nawet ołówka z jego podobizną nie wystrugają.DUN I LOVE pisze: ↑27 maja 2021, 18:16Na Wimbledonie, AO, WTF i przed siedzibą biura ATP jako najdłużej urzędujący numer 1. Poza tym pewnie na każdym z mastersów jako dwukrotny zdobywca Golden Masters.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości