Ja też.Shinoda pisze:Blejczyna widać jeszcze grać umie. Teraz Young. Wybieram Blake'a.
Ja też.Shinoda pisze:Blejczyna widać jeszcze grać umie. Teraz Young. Wybieram Blake'a.
Z tej czwórki najwięcej o możliwości gry mówi Japończyk.sheva pisze:Niepewny jest też występ Stepanka, Simona, Tsongi i Nishikoriego.
Jak jest lato, to musi być gorącopolo90 pisze:W Piątek w Melbourne ma być 40 stopni.
Powinni przenieść kwalifikacje na sobote ( ma być 26 stopni)
Inaczej się usmażą
Rok temu Tomic dostał Federera w czwartej rundzie, a po drodze miał Verdasco (come back z 0-2), Querreya i Dołgopołowa (kolejne 5 setów), więc trochę spiskujesz.Alan pisze:a jako że na horyzoncie AO, to bardzo się zdziwię jeśli Tomika w trakcie dzisiejszego losowania spotka przykrość w postaci gry z Fedem, Novakiem bądź Murrayem przed 1/4![]()
Same wielkie sławy w szczycie formyRroggerr pisze:
po drodze miał Verdasco (come back z 0-2), Querreya i Dołgopołowa (kolejne 5 setów), więc trochę spiskujesz.
Nie wydaje mi się, by Tomic był rok temu już na tym etapie kariery, że tylko "same wielkie sławy w szczycie formy" mogą okazać się dla niego przeciwnikami nie do przejścia.Alan pisze:Same wielkie sławy w szczycie formy
Wszyscy zachodzą w głowę, jaki algorytm zastosowałeś?nieznacznie mniejszą nieobecność Simona, natomiast Za Keiem i Radkiem -ja przynajmniej- łez wylewać nie będę
Genialne ma to imię.Rroggerr pisze:Tennys Sandgren - bardziej tenisowego chyba imienia nie mógł otrzymać
Federer-Dimitrow w trzeciej rundzieDUN I LOVE pisze:[Drodzy Państwo, jakieś typy/życzenia co do losowania? Te za kilka godzin.
Del Potro i Murray po przeciwnych stronach drabinki.DUN I LOVE pisze: Drodzy Państwo, jakieś typy/życzenia co do losowania? Te za kilka godzin.
DUN I LOVE pisze:Genialne ma to imię.Rroggerr pisze:Tennys Sandgren - bardziej tenisowego chyba imienia nie mógł otrzymać
Drodzy Państwo, jakieś typy/życzenia co do losowania? Te za kilka godzin.
Ciekawe, czy też tak będzie mówić, jak dostanie Tipsiarza i Ferrera w drabinceFederer says Djokovic is the best on hard courts and the favorite for the Australian Open.
Raczej do tego nie dojdzie bo Fed raczej trafi do drabinki z Berdychem i Murrayem...robpal pisze:Ciekawe, czy też tak będzie mówić, jak dostanie Tipsiarza i Ferrera w drabinceFederer says Djokovic is the best on hard courts and the favorite for the Australian Open.
Oczywiście z wielką radością bym spojrzał na coś takiego, ale już jako ostateczność niech będzie Delpo.Artras pisze: Raczej do tego nie dojdzie bo Fed raczej trafi do drabinki z Berdychem i Murrayem...chociaż to jest losowanie, ale tak obstawiam
robpal pisze:Oczywiście z wielką radością bym spojrzał na coś takiego, ale już jako ostateczność niech będzie Delpo.Artras pisze: Raczej do tego nie dojdzie bo Fed raczej trafi do drabinki z Berdychem i Murrayem...chociaż to jest losowanie, ale tak obstawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE i 6 gości