Może kogoś z Eurosportu importują.Nieszpory pisze:Ciekawe kto w TVP będzie komentował mecze?
Bo się nie znasz. Isia jest w wielkiej formie, pokonuje w pięknym stylu największe gwiazdy i cytując największego polskiego eksperta od tenisa: "Agnieszka Radwańska gotowa do skoku na Szlema"SebastianK pisze: W rezultacie zostałem uznany za nieudacznika, który jest zazdrosny, nie zna się i życzy Radwańskiej porażek.
Norma. Ja już przestałem się w ogóle wypowiadać o Radwańskiej, bo wiem co mnie spotka...SebastianK pisze:Dziś zrobiłem wielki błąd. Widząc na Onecie artykuł o Radwańskiej kliknąłem, przeczytałem, a następnie zajrzałem w komentarze pod nim. Szczególnie jeden czołobitny komentarz rzucił mi się w oczy. Niestety postanowiłem zwrócić uwagę na niedoskonałości gry Agnieszki w tym meczu (serwis) i na to, że rywalka popełniła kolosalną ilość błędów niewymuszonych pudłując w sytuacjach dość kuriozalnych (smecze, uderzenia z połowy kortu)
W rezultacie zostałem uznany za nieudacznika, który jest zazdrosny, nie zna się i życzy Radwańskiej porażek.
Bomba.
Jeżeli chce zawojować AO to musi się liczyć z kolejnymi dwoma tygodniami gry. W sumie daje to 4 tygodnie gry bez przerwy, trochę sporo, ale sama pewnie wie najlepiej kiedy ma grać dużo, a kiedy sobie odpuścić.SebastianK pisze:Jaki maratonik ? Przecież mecze są krósze niż treningi
Użytkownicy przeglądający to forum: MalaLala i 2 gości