Chyba na wakacjach w Tajlandii.DUN I LOVE pisze:Co do Feda, to nie jest źle - tak sobie to przeanalizowałem. Paire, Denko, Tomic, Kohli, Duckworth, DelPo, Nishikori. Jest szansa na 18-stkę.

Chyba na wakacjach w Tajlandii.DUN I LOVE pisze:Co do Feda, to nie jest źle - tak sobie to przeanalizowałem. Paire, Denko, Tomic, Kohli, Duckworth, DelPo, Nishikori. Jest szansa na 18-stkę.
Rozumiem, że leci tam w sobotę rano?Robertinho pisze:Chyba na wakacjach w Tajlandii.
Nie no, raczej po wylocie z AO.DUN I LOVE pisze:Rozumiem, że leci tam w sobotę rano?Robertinho pisze:Chyba na wakacjach w Tajlandii.
Miałem na myśli następną sobotę.Robertinho pisze:Nie no, raczej po wylocie z AO.DUN I LOVE pisze:Rozumiem, że leci tam w sobotę rano?Robertinho pisze:Chyba na wakacjach w Tajlandii.
W poniedziałek gra górna połówka.DUN I LOVE pisze:Jeżeli organizatorzy pójdą wzorem lat wcześniejszych, to turniej zaczynać będzie dół drabinki (Murray będzie miał dzień więcej na regenerację przed finałem), a w drugi dzień turnieju zapewne czekać nas będzie wielka drama z udziałem Rustego (hit z Janko, prawdopodobnie w sesji nocnej) - uwielbiam to.
Poważnym problemem jest tylko ten Ferrer w połówce.Bizon pisze:No to widzę że Djokovic ma wszystko ułożone pod siebie. Nie dość że drabinka banalna, to jeszcze dzień więcej odpoczynku przed finałem. Szansę na zwycięstwo Serba rosną jeszcze bardziej.
No ja też z tego tylko powodu jeszcze nie zastawiłem domu, żeby postawić na Djoko. A jakie kursy są, btw?DUN I LOVE pisze:Poważnym problemem jest tylko ten Ferrer w połówce.Bizon pisze:No to widzę że Djokovic ma wszystko ułożone pod siebie. Nie dość że drabinka banalna, to jeszcze dzień więcej odpoczynku przed finałem. Szansę na zwycięstwo Serba rosną jeszcze bardziej.
Plus jest taki, że bez większych problemów Nishikori powinien awansować do 4. rundy i tam - kto wie, może nie zmęczony Japończyk powalczy. No i Tipsarevic ma po raz kolejny idealną drabinkę, żeby zrobić półfinał. W trzeciej rundzie Dimitrow - to może być świetny mecz.Bizon pisze:Tak sobie patrzę na drabinkę i widzę że Ferrer ma naprawdę bardzo łatwą drogę do zrobienia półfinału. A może któryś z młodych pokusi się o 1/2? Dimitrov, Janowicz, Nishikori - haha, dobre sobie...
To raz, a dwa, że kompletnie lekceważony jest w tej sekcji drabinki Lukas Rosol. Jak tak można.Rroggerr pisze:Piszecie o tym Raonicu w kontekście Federera, a dla mnie Kohlschreiber swobodnie może Kanadyjczyka odprawić.
Nie psuj nastroju i atmosfery koszmarnego losowania dla RogeraRroggerr pisze: Piszecie o tym Raonicu w kontekście Federera, a dla mnie Kohlschreiber swobodnie może Kanadyjczyka odprawić.
Słabiutkie. Wahają się w przedziale 1.95 - 2.05Robertinho pisze:No ja też z tego tylko powodu jeszcze nie zastawiłem domu, żeby postawić na Djoko. A jakie kursy są, btw?
Skąd to info?robpal pisze:W poniedziałek gra górna połówka.
Od dyrektora turniejuBarty pisze: Skad to info?
Ale na komórkę dzwoniłeś, czy przysłał maila?robpal pisze:Od dyrektora turniejuBarty pisze: Skad to info?
Użytkownicy przeglądający to forum: Catherine i 20 gości