Roland Garros 2021
Re: Roland Garros 2021
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
Presja po stronie Rafy, jeśli chce zachować rekord, to musi wygrać jutro i w niedzielę (to będzie raczej formalność), a Novak tylko może i ewentualne -3 to będzie sporo, ale tych okazji będzie miał więcej od Hiszpana, więc w żaden sposób go to nie przekreśla.
Spodziewam się bardziej wyrównanego meczu niż w październiku, przed rokiem Rafa zagrał wybitny mecz i ciężko będzie mu to powtórzyć, a jednak zwykle te pojedynki były bardziej zacięte.
Nie będę ukrywał, że zdecydowanie bardziej wolę Hiszpana, Novak jest beznadziejną postacią, jak zresztą cała jego rodzinka ze starym na czele i generalnie życzę wszystkiego najgorszego.
Spodziewam się bardziej wyrównanego meczu niż w październiku, przed rokiem Rafa zagrał wybitny mecz i ciężko będzie mu to powtórzyć, a jednak zwykle te pojedynki były bardziej zacięte.
Nie będę ukrywał, że zdecydowanie bardziej wolę Hiszpana, Novak jest beznadziejną postacią, jak zresztą cała jego rodzinka ze starym na czele i generalnie życzę wszystkiego najgorszego.
Kiefer pisze: ↑10 cze 2021, 23:14 Presja po stronie Rafy, jeśli chce zachować rekord, to musi wygrać jutro i w niedzielę (to będzie raczej formalność), a Novak tylko może i ewentualne -3 to będzie sporo, ale tych okazji będzie miał więcej od Hiszpana, więc w żaden sposób go to nie przekreśla.
Ojj to chyba pierwsza kłótnia w rodzinie będzie

MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
- Robertinho
Po ostatnich wydarzeniach będę jak Jaro Gowin - głosuję za Novakiem, ale się nie cieszę.Nando pisze: ↑10 cze 2021, 23:17Kiefer pisze: ↑10 cze 2021, 23:14 Presja po stronie Rafy, jeśli chce zachować rekord, to musi wygrać jutro i w niedzielę (to będzie raczej formalność), a Novak tylko może i ewentualne -3 to będzie sporo, ale tych okazji będzie miał więcej od Hiszpana, więc w żaden sposób go to nie przekreśla.
Ojj to chyba pierwsza kłótnia w rodzinie będzie![]()

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- The Djoker
A może ma ktoś tłumaczenie na Polski te krzyki Serba?
Fajna była dyskusja, ale zapominacie o jednym.... Rafa Nadal przerżnie w półfinale RG!
- The Djoker
Już miał z Diego przegrać.
Key Stats: Why Rafa Must Bust Novak's Break Point Brilliance...
https://www.atptour.com/en/news/djokovi ... ts-preview
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Jak po zakończeniu turnieju będzie wklejanie tony spamu, to uda się przebić. 

- Bombardiero
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
- The Djoker
Na pewno.Rafa wypłaci mu listwę i zostanie zdyskwalifikowany prowadząc w meczu.
Chcę to zobaczyć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Mignęła mi informacja, że debel Igi nałoży się na pierwszy męski półfinał, przez co spotkanie Zverev - Tsistipas rozpocznie się na Eurosport Playerze. Ktoś jest w stanie temu zaprzeczyć?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
NIEDUN I LOVE pisze: ↑11 cze 2021, 11:11 Mignęła mi informacja, że debel Igi nałoży się na pierwszy męski półfinał, przez co spotkanie Zverev - Tsistipas rozpocznie się na Eurosport Playerze. Ktoś jest w stanie temu zaprzeczyć?
Ale to całkiem możliwe

MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
- The Djoker
Jak to dobrze, że Rafole jako drudzy.
Nie siejcie defetyzmu, zwłaszcza Ty @CajraX. Rafa dziś pewnie to bierze. Może cztery sety, ale optycznie zmiażdży.
Wracając do budzących odrazę scen ze środy to ja jestem w stanie dużo zrozumieć i domyślam się, że Novak nie może za to jakiego furiata w sobie przez lata wypielęgnował, jest to silniejsze od niego, ale jednocześnie odnoszę wrażenie, że jemu jest z tym bardzo dobrze i postanowił przyjąć postawę pod tytułem - ja nie mam problemu z tym, że jestem gorączka, wy macie? ubolewam. Kurczę no, jest dość majętnym człowiekiem Serb, z jego szerokiego gestu korzystają czasami chociażby ofiary klęsk żywiołowych na Bałkanch, więc totalnie nie rozumiem tego dlaczego facet oszczedza na swoim zdrowiu i nie decyduje się zadbać o te psychiczne rzecz jasna. Wiadomo mózg to ten najbardziej jeszcze niezbadany z organów ludzkich, ale zakładam, że istnieją specjaliści którzy daliby radę wyplenić u Serba nawyki które sprawiają, że człowiek truchleje ze strachu będąc tylko przed telewizorem setki kilometrów od epicentrum wydarzeń. Ale nie, po co? Djokovic jest jak ten alkoholik który za nic w świecie nie da się zaszyć.
Wracając do budzących odrazę scen ze środy to ja jestem w stanie dużo zrozumieć i domyślam się, że Novak nie może za to jakiego furiata w sobie przez lata wypielęgnował, jest to silniejsze od niego, ale jednocześnie odnoszę wrażenie, że jemu jest z tym bardzo dobrze i postanowił przyjąć postawę pod tytułem - ja nie mam problemu z tym, że jestem gorączka, wy macie? ubolewam. Kurczę no, jest dość majętnym człowiekiem Serb, z jego szerokiego gestu korzystają czasami chociażby ofiary klęsk żywiołowych na Bałkanch, więc totalnie nie rozumiem tego dlaczego facet oszczedza na swoim zdrowiu i nie decyduje się zadbać o te psychiczne rzecz jasna. Wiadomo mózg to ten najbardziej jeszcze niezbadany z organów ludzkich, ale zakładam, że istnieją specjaliści którzy daliby radę wyplenić u Serba nawyki które sprawiają, że człowiek truchleje ze strachu będąc tylko przed telewizorem setki kilometrów od epicentrum wydarzeń. Ale nie, po co? Djokovic jest jak ten alkoholik który za nic w świecie nie da się zaszyć.
Single po deblach i bardzo dobrze.DUN I LOVE pisze: ↑11 cze 2021, 11:11 Mignęła mi informacja, że debel Igi nałoży się na pierwszy męski półfinał, przez co spotkanie Zverev - Tsistipas rozpocznie się na Eurosport Playerze. Ktoś jest w stanie temu zaprzeczyć?

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler: