Djokovic: 15-12
Tsitsipas: 18-10
Tak, ale weź pod uwagę, że Australia to najlepszy mejdżer Novaka, a Francja najgorszy.
Siema, Bizon
Na to wychodzi.Robertinho pisze: ↑13 cze 2021, 16:33 Chyba dobrze, że półfinał w nocy, a finał w dzień, nie sądzicie?
A już myślałam, że to jakieś pieszczotliwe i erotyczne zarazem.
Ja wiem czy zaskakuje, trochę dobrej gry pokazał, ale niewątpliwie dał dupy przy 6-5. Jednak z Nadalem gra była bardzo nierówna.jaccol55 pisze: ↑13 cze 2021, 16:36Na to wychodzi.Robertinho pisze: ↑13 cze 2021, 16:33 Chyba dobrze, że półfinał w nocy, a finał w dzień, nie sądzicie?
Zaskakuje Serb swoim poziomem. Dobrze, że Grek na razie jest w stanie to wykorzystać.
W jaki sposób? Przecież on właściwie od początku kariery gra dramatycznie słabo i apatycznie w takich warunkach, a z wiekiem ten stan się jedynie pogłębia. Dlatego właśnie wczoraj o tym pisałem, że gdyby kazać mu tak harować przeciwko Nadalowi w podobnych warunkach atmosferycznych, to mielibyśmy egzekucję zamiast miłej niespodzianki.
No to musiał być atut Greka, już sam fakt, że miał więcej czasu Stefan na regeneracje.Robertinho pisze: ↑13 cze 2021, 16:33 Chyba dobrze, że półfinał w nocy, a finał w dzień, nie sądzicie?
Przez pierwsze 1,5 seta grał bagno, potem się oczywiście rozegrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości