Widzę tu mały sabotaż po stronie organizatorówRobertinho pisze:Roger w nocnej.

Widzę tu mały sabotaż po stronie organizatorówRobertinho pisze:Roger w nocnej.
Jakoś wątpię, żeby gdzieś go wysłał, chociaż bym się nie obraził.robpal pisze:Ależ nudne te mecze jutro, zresztą podobnie jak dzisiaj.
No, popatrzę chociaż jak Brands Tomicia wysyła do stodoły
Mnie się nie pytaj, ja się zawsze przecież obawiam najgorszego (tutaj: trzech gładkich).Robertinho pisze:Myślisz, że Rog gładko, tj nie straci w żadnym z setów więcej niż 4 gemy?
To co mówisz, że nic ciekawego nie ma.robpal pisze:Mnie się nie pytaj, ja się zawsze przecież obawiam najgorszego (tutaj: trzech gładkich).Robertinho pisze:Myślisz, że Rog gładko, tj nie straci w żadnym z setów więcej niż 4 gemy?
Stać wg mnie Kolę na seta, ale nic więcej.
Tak, skusił mnie dobry kurs i poszło łatwiej niż myślałem. Lacko wygrywa 4 seta i mamy decidera. Pierwsze dwa sety zupełnie bez historii, a teraz Janko w poważnych tarapatach. Wygrzebie się?Alan pisze:I co? Grałeś Nanda Bizon?
Bizon pisze:Tak, skusił mnie dobry kurs i poszło łatwiej niż myślałem. Lacko wygrywa 4 seta i mamy decidera. Pierwsze dwa sety zupełnie bez historii, a teraz Janko w poważnych tarapatach. Wygrzebie się?Alan pisze:I co? Grałeś Nanda Bizon?
Jak się daje na nie takie mecze, to co się dziwić...michal2009b pisze: Swoją drogą tegoroczny AO chyba bije rekordy pod względem najkrótszych sesji nocnych na RLA.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, azver, Barty, Bizon, Bombardiero, Jacques D., jarosword20, Kiefer, Rroggerr, Saboteur i 41 gości