+1.
Szkoda, że nie przyszło mi do głowy założenie tematu, co stanie się pierwsze: czy Sasza zacznie ogrywać Fabsterów w WS czy ludzie z rocznika 00+ zaczną ogrywać Saszę?
Sinner RG20
Felix Wimby21
+1.
Żenujące widowisko, mam wrażenie, że Włoch przy każdej możliwej okazji podejmuje najgorsze decyzje. No, ale nie jest to jego naturalne środowisko, więc można mu odpuścić.
Chłop nigdy nie wygrał z top 10 w Szlemach, a robiono z niego zbawcę który wykopie Rafoli. Thiem to przy nim rzeczywiście pan tenisista, był.DUN I LOVE pisze: ↑05 lip 2021, 20:56+1.
Szkoda, że nie przyszło mi do głowy założenie tematu, co stanie się pierwsze: czy Sasza zacznie ogrywać Fabsterów w WS czy ludzie z rocznika 00+ zaczną ogrywać Saszę?
Sinner RG20
Felix Wimby21
Widziałem połowę decidera, nie ma Lorenzo gry na tę fazę Wimbledonu. Wygrał Antalyę, był w finale Eastbourne, ale to dalej nie są jego warunki, a te obszerne zamachy do fh to przy piłkach Federera wyglądały karykaturalnie.
Ty tak poważnie? Gdyby to była wersja 2019 to pewnie bym twierdził podobnie, ale obecnie jest daleki od tej dyspozycji. Wiadomo, życzę dobrze Szwajcarowi, niech wzniesie się na wyżyny i wygra turniej, ale jeśli ma on grać na tym poziomie, to obowiązkiem każdego ogarniętego w miarę tenisisty jest pogonienie dziadka w maks czterech setach (przypadkiem zawsze można jednego zgubić) nie pozostawiając złudzeń.
A w czym to jest kontrowersyjne? Chyba nie mogą ich tego samego dnia przenieść na inny, zadaszony kort czy mówię głupoty?
Można, chyba kiedyś Monfilsa przerzucili i kogoś tam jeszcze, choć pewnie niektórzy lepiej pamiętają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiefer i 1 gość