Pozdrów swojego kolegę z celi

Pozdrów swojego kolegę z celi
Mhm, ten sezon wybitnie bolesny, sam Wimbledon również. Nie trzeba fabsterów, żeby dochodziło do takich akcji.Barty pisze: ↑06 lip 2021, 21:03Nie rozumiem tych ludzi, naprawdę. Serio przerwa w meczu może tak kogoś rozstroić, żeby kolejnego dnia wyglądał nagle jak totalny leszcz po tym, jak wcześniej był nie do przełamania? Ktoś gdzieś popełnił błąd w matriksie i ci ludzie nigdy nie wygrają ani jednego szlema. Zaczynam w to wierzyć całym sercem.Robertinho pisze: ↑06 lip 2021, 17:02 Co do Daniła, to nie lubię tak warunkować oceny, ale jutro będziemy mądrzejsi.
Hubert byłby o wiele gorszy dla starego Feda na hardzie. Na trawie to poza Novakiem prędzej fizycznie mocny Auger znacznie lepiej może wykorzystać niedołężność Szwajcara. Polak raczej nie będzie miał czym ugryźć choć biorąc na poprawkę obecny stan Rogera nie wiadomo jak to się dokładnie potoczy.Robertinho pisze: ↑07 lip 2021, 0:12
Mhm, ten sezon wybitnie bolesny, sam Wimbledon również. Nie trzeba fabsterów, żeby dochodziło do takich akcji.
A Hubert chyba na papierze to nie jest ulubiony typ przeciwnika dla starego Feda, te wszystkie Miłosze, post-prime Delpo, Kevinek, nie porównuję 1 do 1 z nimi Hubcia, ale warunki, serwis i niezły baseline(a u niego jest naprawdę niezły) to raczej nie jest to, co Dziaderery lubią najbardziej. No ciekaw jestem, bo troszkę zrobił kroków do przodu Polak, czyżby pora na kolejny?
Patrząc jak gra tutaj Federer, to Hurkacz jest dla mnie faworytem i zdecydowanie nie powinien ze Szwajcarem przegrać. Pozostaje sfera mentalna, zmierzenie się z największą postacią w historii tego sportu na korcie centralnym Wimbledonu pewnie mając przeciw sobie z 90% publiczności? No niełatwe zadanie pod tym względem, a wiemy, że to nie jest pokolenie, które wjeżdża z buta i ogrywa swoich idoli. No chyba, że Rodź będzie w stanie zagrać lepiej o te 15-20% niż dotychczas, ale jakoś wątpię.Robertinho pisze: ↑07 lip 2021, 0:12Mhm, ten sezon wybitnie bolesny, sam Wimbledon również. Nie trzeba fabsterów, żeby dochodziło do takich akcji.Barty pisze: ↑06 lip 2021, 21:03Nie rozumiem tych ludzi, naprawdę. Serio przerwa w meczu może tak kogoś rozstroić, żeby kolejnego dnia wyglądał nagle jak totalny leszcz po tym, jak wcześniej był nie do przełamania? Ktoś gdzieś popełnił błąd w matriksie i ci ludzie nigdy nie wygrają ani jednego szlema. Zaczynam w to wierzyć całym sercem.Robertinho pisze: ↑06 lip 2021, 17:02 Co do Daniła, to nie lubię tak warunkować oceny, ale jutro będziemy mądrzejsi.
A Hubert chyba na papierze to nie jest ulubiony typ przeciwnika dla starego Feda, te wszystkie Miłosze, post-prime Delpo, Kevinek, nie porównuję 1 do 1 z nimi Hubcia, ale warunki, serwis i niezły baseline(a u niego jest naprawdę niezły) to raczej nie jest to, co Dziaderery lubią najbardziej. No ciekaw jestem, bo troszkę zrobił kroków do przodu Polak, czyżby pora na kolejny?
+1DUN I LOVE pisze: ↑07 lip 2021, 10:33 7/8 to ludzie z mojej stajni, ale szansa, że któryś z nich wygra wynosi teraz jakieś 5%.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości