Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Oj Murray, Ty głupolciu.
Fed i te jego podcinki przy drugim podaniu...
E: Na razie Roger wygrał seta mniej więcej, tak zasłużenie jak Karlovic przeciwko najlepszym w WS, ok troche może przesadziłem, ale nie ma co popadać w euforię, dzięki temu Tb jeszcze mecz nie został przegrany i "lliga będzie ciekawsza". Ot, tyle póki co.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 11:30 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafael Nadal, to zło, zgoda? PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Naprawdę brakuje słów, by opisać, jak poniżył się Marej w tym TB, a szczytem upokorzenia była piłka przy 5-5. Jeszcze bardziej szokujące jest to, że wygrał aż 5 punktów.
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
To jest Federer?! To jakaś popierdółka, nie Federer!
Niesamowicie stępiał Szwajcarowi ten świetny niegdyś slajs, on chyba sądzi, że dalej tym może szachować, ale dla dynamicznie dziś grającego, świetnie się poruszającego Murraya to jest wystawka. Poza tym te "przyspieszenia". Myślałem, że to ja mam prawo do przyspieszeń w środek kortu, nie federer.
I know the pieces fit.
Spoiler:
MTT
W(5)
2025 (2): Adelajda, Barcelona; 2016 (1): Buenos Aires; 2015 (1): US Open; 2014 (1): Rio de Janeiro
F (7)
2017 (1): Queens; 2016 (3): Chennai, Quito, Houston; 2015 (2): Stambuł, Newport, 2013 (1): Brisbane