Jestem ubogaconą wersją Nole i dla mnie się liczy tylko Szlem. Po za tym turniej gdzie nie ma nikogo z Fedalovicia to kurnikDUN I LOVE pisze: ↑13 sie 2021, 15:40 Toronto to już nie kurnik, a na pewno nie w MTT, gdzie w race ścisk większy niż w warszawskim metrze o 8 rano.![]()
Obaj nie zagrają, moim zdaniem po pierwszej informacji o urazach każdego z nich można dawać 99% na taki scenariusz.
Patrząc na przewlekłość tych urazów to może tak być, że Fedal się wspólnie (tj. w tym samym czasie) dogasi.
A po co mam chcieć, żeby skreczował albo dostał w 3 czy 4 rundzie? Lepiej niech się kuruję i odpuści do powrotu mączki, trzeba wiedzieć gdzie można coś ugrać.
I potem znów się będzie pruł w Australii, gdzie bez fartownej drabinki, tylko się zajedzie i znów będzie out miesiąc - dwa i znów mu to może zakłócić sezon na cegle.DUN I LOVE pisze: ↑15 sie 2021, 20:55 No Nadal akurat jest tego świadomy, patrząc na ostatnie decyzje. Ma swoje cele i na nich się skupia.
Jak pisałem kilka dni temu, obstawiam, że zakończy sezon Hiszpan.
Raczej do Australii nikt nie poleci, jeżeli utrzymają restrykcje sprzed roku.
Australijczykom nie zmiękną dupki?DUN I LOVE pisze: ↑15 sie 2021, 20:58Raczej do Australii nikt nie poleci, jeżeli utrzymają restrykcje sprzed roku.
Prędzej cegła w Ameryce Południowej, a później Europa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, azver, Barty, Bizon, Bombardiero, Jacques D., jarosword20, Kiefer, Saboteur i 40 gości