Oba niezbyt ciekawe.Anula pisze:Novak czy może Andy. Jakieś typy.?

Oba niezbyt ciekawe.Anula pisze:Novak czy może Andy. Jakieś typy.?
Widać, że dotykanie tyłeczka działa na płeć pięknąMartinek pisze:Czemu te kobiety tak kochają Nadala?![]()
Novak w 4,jest w lepszej formie ma lepszą kondycję i czuję się na tej nawierzchni jak ryba w wodzie,i chciałbym żeby wygrał tu po raz 4.Anula pisze:To sprawa intelektu.Martinek pisze:Czemu te kobiety tak kochają Nadala?![]()
![]()
![]()
Novak czy może Andy. Jakieś typy.?
Nie radzę.Martinek pisze:Spróbuje w poniedziałek w szkole.
Niech się wreszcie przestanie po tyłku skrabać, bo to powoduje odruch wymiotny u wszystkich fanów tenisa poza nadalowcami, którzy się tym zachwycająAnula pisze:Nie radzę.Martinek pisze:Spróbuje w poniedziałek w szkole.
![]()
Sądząc po ilości wpisów Joao o tyłeczku Nadala, możesz wzbudzić zainteresowanie nie tych, na których Ci zależy.![]()
![]()
Przepraszam za ten post, ale nie mogłam się powstrzymać.![]()
Mam nadzieję, że to już ostatnia nasza potyczka na ten temat.Joao pisze: Niech się wreszcie przestanie po tyłku skrabać, bo to powoduje odruch wymiotny u wszystkich fanów tenisa poza nadalowcami, którzy się tym zachwycają
robpal pisze:Z dużą michą popcornu i bananem na ustach pooglądam to pięć godzin puszerki
sheva pisze:Nichlas Kyrgios. Radzę wszystkim fanom tenisa, aby bacznie przyglądali się rozwojowi tego zawodnika. Oglądałem jego pojedynek z Grothem. I co tu kryć, Kyrgios zachwycił mnie w tym meczu. Chłopak jest świetnie ułożony technicznie. Opiera swój tenis na grze z linii końcowej, ale potrafi bardzo płynnie przejść do ataku. Posiada dość dobre warunki fizyczne, jednakże jest dość szczupły, co nie przeszkadza mu dobrze serwować. W dzisiejszym spotkaniu momentami wręcz ośmieszał "mięśniaka" Grotha. Może to zbyt duże porównanie, ale przypomina mi On młodego Murray'a.
Przez chwilę obserwowałem także Thanasi Kokkinakisa. Ten tenisista już wyróżnia się potężnym forhendem. Gdy wzmocni się fizycznie to tym uderzeniem może sobie torować drogę do naprawdę dużych wyników.
Niemniej, Australijczycy mają dwójkę naprawdę utalentowanych zawodników, którzy w przyszłości mogą odnosić wielkie sukcesy.
Nie mogą tak długo grać, o 12 mam treningrobpal pisze:Z dużą michą popcornu i bananem na ustach pooglądam to pięć godzin puszerki
Może 1,5 seta uświadczysz.grzes430 pisze:Nie mogą tak długo grać, o 12 mam treningrobpal pisze:Z dużą michą popcornu i bananem na ustach pooglądam to pięć godzin puszerki
Sempere pisze:Wolę takie porażki Rogera, niż głupie przegrane. Znacznie łatwiej mi jest się po takich meczach pozbierać. Chociaż przynaję, że liczyłem na zdecydowanie więcej w 5. secie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Catherine, hokej, no-handed backhand, pascal i 14 gości