US Open 2021 - plan gier na niedzielę:
Arthur Ashe Stadium - start o 19:
[11] Cori Gauff
Nie przed 22:
[1] Novak Djokovic
Wiem, ten serbski psychol wykańcza mnie nerwowo od ponad dekady, ale z drugiej strony przecież o to chodzi w tym całym kibicowaniu prawda?The Djoker pisze: ↑12 wrz 2021, 10:53Ja poprostu probuje pozbyc sie nerwow, przezywania, angazowania emocjonalnego bo juz nie mam na to sil.
A moze on szykuje bombe i zakonczy kariere klasykiem.
Można też spróbować mieć swoje życie, a nie np. pisać w liczbie mnogiej o Serbie i sobie będąc starą babą. XDayshe pisze: ↑12 wrz 2021, 11:22Wiem, ten serbski psychol wykańcza mnie nerwowo od ponad dekady, ale z drugiej strony przecież o to chodzi w tym całym kibicowaniu prawda?The Djoker pisze: ↑12 wrz 2021, 10:53Ja poprostu probuje pozbyc sie nerwow, przezywania, angazowania emocjonalnego bo juz nie mam na to sil.
A moze on szykuje bombe i zakonczy kariere klasykiem.![]()
Zachowuj się. Jest chyba oczywiste, że jakby cud nastąpił, sponsorujesz następne spotkanie TWA w pełnych gronie(po 2 latach by wypadało wreszcie), ale jak będziesz tak jojczyć, stawiasz też alkoholowy afterek.COA pisze: ↑12 wrz 2021, 11:52Można też spróbować mieć swoje życie, a nie np. pisać w liczbie mnogiej o Serbie i sobie będąc starą babą. XDayshe pisze: ↑12 wrz 2021, 11:22Wiem, ten serbski psychol wykańcza mnie nerwowo od ponad dekady, ale z drugiej strony przecież o to chodzi w tym całym kibicowaniu prawda?The Djoker pisze: ↑12 wrz 2021, 10:53
Ja poprostu probuje pozbyc sie nerwow, przezywania, angazowania emocjonalnego bo juz nie mam na to sil.
A moze on szykuje bombe i zakonczy kariere klasykiem.![]()
+21Jacques D. pisze: ↑11 wrz 2021, 11:18 @Mario @Starigniter To nie ma najmniejszego znaczenia w tym przypadku, który jest nieco lepszy w tym, czy w tamtym aspekcie, przepaść pozostaje przepaścią. To musiałaby być wyższość, jaką miałby nad Miedwiediewem kilkukrotny zwycięzca WS z dominującą grą, żeby zrobić tu różnicę. Większe znaczenie, jeśli już, mają kwestie, o których pisałem wcześniej, a największe to, że Serb najprawdopodobniej zdobędzie to klasyka bez konieczności mierzenia się z żadną realną konkurencją po drodze do tego zwycięstwa.
Słuchaj, widzę że samo moje istnienie Cię obraża i musisz się jakoś wyładować, ale jako osoba w podeszłym wieku lat 43 czuję się upoważniona, żeby Ci zwrócić uwagę młody człowieku, że robisz z siebie pośmiewisko. I to w imię czego? Sportowych antypatii? Weź ochłoń koleś i zastanów się o co tak naprawdę się pienisz, może dotrze do ciebie jakie to żałosne jest.
Pierwszy raz piszę, więc cześćayshe pisze: ↑12 wrz 2021, 12:50Słuchaj, widzę że samo moje istnienie Cię obraża i musisz się jakoś wyładować, ale jako osoba w podeszłym wieku lat 43 czuję się upoważniona, żeby Ci zwrócić uwagę młody człowieku, że robisz z siebie pośmiewisko. I to w imię czego? Sportowych antypatii? Weź ochłoń koleś i zastanów się o co tak naprawdę się pienisz, może dotrze do ciebie jakie to żałosne jest.
TWA? Co to znaczy?Robertinho pisze: ↑12 wrz 2021, 12:07Zachowuj się. Jest chyba oczywiste, że jakby cud nastąpił, sponsorujesz następne spotkanie TWA w pełnych gronie(po 2 latach by wypadało wreszcie), ale jak będziesz tak jojczyć, stawiasz też alkoholowy afterek.![]()
CześćStarigniter pisze: ↑12 wrz 2021, 12:51 Pierwszy raz piszę, więc cześć![]()
Niestety, musisz się przyzwyczaić, że na tym forum buraków nie brakuje.
Towarzycho wzajemnej adoracji.Starigniter pisze: ↑12 wrz 2021, 12:53TWA? Co to znaczy?Robertinho pisze: ↑12 wrz 2021, 12:07Zachowuj się. Jest chyba oczywiste, że jakby cud nastąpił, sponsorujesz następne spotkanie TWA w pełnych gronie(po 2 latach by wypadało wreszcie), ale jak będziesz tak jojczyć, stawiasz też alkoholowy afterek.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości