Australian Open 2022
- LokalnyEkspert
Re: Australian Open 2022
See you next year went wrong. xd
- The Djoker
Czyli to juz koniec.
Otóż to koniec, Nadal takich okazji nie przepuszcza, wszyscy dobrze to wiemy.
Wiele krajów ma tego rodzaju regulacje, że potwierdzenie wizy dostaje się po przybyciu. Na przykład ZEA. Zwykła weryfikacja dokumentów które należy mieć, żeby wjechać.
Nie mam pojęcia czy tak było w tej komedii, ale być może organizatorzy dali zielone światło, a urzędnicy powiedzieli sprawdzam.
DIL - chyba jesteś winny skrzynkę czegoś Kangurom, ruch jak w ulu.![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Nie mam pojęcia czy tak było w tej komedii, ale być może organizatorzy dali zielone światło, a urzędnicy powiedzieli sprawdzam.
DIL - chyba jesteś winny skrzynkę czegoś Kangurom, ruch jak w ulu.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
- Robertinho
- The Djoker
W sumie to nie zaluje bo jestem za szczepieniami.
To byl Nole wybor, ze nie chcial kupic i moralny szacun za to. Bo jak oni weryfikuja szpryce, tylko na zasadzie papieru? Jesli tak to pozdro.
To byl Nole wybor, ze nie chcial kupic i moralny szacun za to. Bo jak oni weryfikuja szpryce, tylko na zasadzie papieru? Jesli tak to pozdro.
- Wujek Toni
Niewielkim, by nie powiedzieć żadnym pragmatyzmem wykazał się w tej sytuacji Serb i poniósł konsekwencje. Od wybuchu pandemii było wyraźnie widoczne, że rząd australijski jest sterowany przez grupę zaawansowanych paranoików, także igrał od początku całej sprawy z ogniem Djoković, preferował odegrać rolę więźnia sumienia i nie udało mu się postawić na swoim. Ja na jego miejscu albo kupiłbym jakiś certyfikat, jeżeli faktycznie Novak panicznie boi się kontaktu z substancją, albo jednak zaryzykował, biorąc pod uwagę niskie prawdopodobieństwo powikłań. Być może, gdyby zamiast swojego fenotypu reprezentował typ negroidalny i w dodatku był seksualnie osobą niezdefiniowaną, to wynik całej sprawy byłby zgoła odmienny.
Nie mam specjalnej ochoty rzucać komunałów w stylu "oby młodzi wykorzystali szansę", bo pewnie skończy się jakimś gównorunem Nadala po #21 i tyle będzie z tego całego zamieszania.
Nie mam specjalnej ochoty rzucać komunałów w stylu "oby młodzi wykorzystali szansę", bo pewnie skończy się jakimś gównorunem Nadala po #21 i tyle będzie z tego całego zamieszania.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- Robertinho
Wujek Toni pisze: ↑06 sty 2022, 8:36 Niewielkim, by nie powiedzieć żadnym pragmatyzmem wykazał się w tej sytuacji Serb i poniósł konsekwencje. Od wybuchu pandemii było wyraźnie widoczne, że rząd australijski jest sterowany przez grupę zaawansowanych paranoików, także igrał od początku całej sprawy z ogniem Djoković i nie udało mu się postawić na swoim. Być może, gdyby zamiast swojego fenotypu reprezentował typ negroidalny i w dodatku był seksualnie osobą niezdefiniowaną, to wynik całej sprawy byłby zgoła odmienny.
Nie mam specjalnej ochoty rzucać komunałów w stylu "oby młodzi wykorzystali szansę", bo pewnie skończy się jakimś gównorunem Nadala po 21# i tyle będzie z tego całego zamieszania.

Trzeba było międzynarodowego skandalu, żeby Wujek nas zaszczycił. I jaka forma na starcie 2022.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Sam sobie Novak zaszkodził pajacował ,chciał grać mógł się zaszczepić ,nie chce nie gra w turnieju a nie kombinować na wszelkie sposoby po Australii zmiana na pozycji lidera rankingu może to i dobrze dla tenisa w końcu młodzi zaczną rządzić.
- Mateuszz91
MTT Singiel (Rank ) :
W: Queens '09 '14 '19 , Rotterdam’19 , Paryż '15 , Sankt Petersburg '15 , Monachium '14 ,
F: Pekin '15 , Rio de Janeiro '14 , Dubaj '14
W: Queens '09 '14 '19 , Rotterdam’19 , Paryż '15 , Sankt Petersburg '15 , Monachium '14 ,
F: Pekin '15 , Rio de Janeiro '14 , Dubaj '14
- Robertinho
- Bombardiero
Chyba planują zrobić wszystko, żeby wsadzić go w ten samolot i odesłać do domu. Rafałek też coś od siebie dodał, ale jak zwykle wymijająco. Nie ma opinii na ten temat, ale gdyby Novak chciał to zagrałby w Australii bez żadnych problemów, bo znał obowiązujące tutaj zasady. Wybrał inną drogę i teraz mierzy się z konsekwencjami tej decyzji. Niemniej, nie podoba mu się ta sytuacja i jednocześnie trochę współczuje Novakowi. Rafa dodaje również, że nie zamierza nikogo zachęcać do szczepień, ale wiele przepisów wiąże się już że szczepieniami i ci niezaszczepieni mogą mieć przez to pewne problemy. Sam jest za tym by się szczepić.
Spoiler:
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
- DUN I LOVE
- Administrator
Zawsze uważałem, że Djoković + Australia to kapitalna kombinacja.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Pandemonium wokół Novaka nawet mnie wygnało z nory.
Skoro mu tę rozprawę odroczyli i zostaje do poniedziałku, to go wpuszczą. Zrobią z siebie debili, ale wpuszczą. Inaczej już by jechał do domu.

Skoro mu tę rozprawę odroczyli i zostaje do poniedziałku, to go wpuszczą. Zrobią z siebie debili, ale wpuszczą. Inaczej już by jechał do domu.
Prawda to?
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
- Robertinho
Jakby on jeszcze zrobił wynik w AO po tygodniu wyjętym z życia i obozie internowania, to już naprawdę.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!