Podejrzewam, że będą w tym zakresie prowadzone czynności odwoławcze. Za dużo może się wydarzyć do tego czasu, wraz z przeniesieniem turnieju na inny kontynent.

Podejrzewam, że będą w tym zakresie prowadzone czynności odwoławcze. Za dużo może się wydarzyć do tego czasu, wraz z przeniesieniem turnieju na inny kontynent.
Ponoć tak. Takie info krąży w Australijskich mediach.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Już za chwilę.DUN I LOVE pisze: ↑29 gru 2021, 21:18 Ciekawe, czy ktoś ma widzę, którym samolotem poleci. Byśmy mogli go wszyscy obserwować, siedząc w pracy.
Będzie tęsknił za Park Hotelem, w końcu to jego drugi dom.Damian pisze: ↑16 sty 2022, 11:16Już za chwilę.DUN I LOVE pisze: ↑29 gru 2021, 21:18 Ciekawe, czy ktoś ma widzę, którym samolotem poleci. Byśmy mogli go wszyscy obserwować, siedząc w pracy.
Mam pod kontrolą.Damian pisze: ↑16 sty 2022, 11:16Już za chwilę.DUN I LOVE pisze: ↑29 gru 2021, 21:18 Ciekawe, czy ktoś ma widzę, którym samolotem poleci. Byśmy mogli go wszyscy obserwować, siedząc w pracy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości