Winter Park 21/22
Re: Winter Park 21/22
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
- DUN I LOVE
- Administrator
Szkoda tego pudła Doro, byłoby bardzo dobrze po pierwszym strzelaniu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Tragiczna jest ta baba komentująca biathlon na PS, wiele razem zapominałem o tym wspomnieć. Kompletnie nie ogarnia co się dzieje + ten głos + ograniczony zasób słów = świetne combo.\
E:
Aaa, no tak, to Nowakowska-Ziemniak, znana szerzej ze znakomitego czwartego strzelania w indywidualnym w Vancouver.
E:
Aaa, no tak, to Nowakowska-Ziemniak, znana szerzej ze znakomitego czwartego strzelania w indywidualnym w Vancouver.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2022, 12:58 przez COA, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Yup, właśnie sprawdziłem i edytowałem.
- DUN I LOVE
- Administrator
Kristoffersen prowadzi po pierwszym przejeździe slalomu.
<wyciąga lalkę z podobizną Henrika i zaczyna wbijać szpilki>
<wyciąga lalkę z podobizną Henrika i zaczyna wbijać szpilki>

- DUN I LOVE
- Administrator
Sorry Kuba, że się wcinam, ale w biatholnie doskonały występ Marte Olsbu. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Sorry jaccol
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
Oglądałem jednym okiem, ale jedyne co zanotowałem, to spadek Elviry na drugie miejsce (czyli można stwierdzić, że w zasadzie nie oglądałem).
Ps Wybaczam.
Ps2 Tobie Nando też.

Ps Wybaczam.

Ps2 Tobie Nando też.

- DUN I LOVE
- Administrator
Akurat. Skończy się slalom.
Kiedy wydzielisz wątek???

Kiedy wydzielisz wątek???

Trochę się odradza Henrik, nawet się cieszę, choć trudno go lubić.
Zawodzi mnie natomiasg Clement Noel, ma największy potencjał ze wszystkich, a na razie ma jedno zwycięstwo i dwa razy DNF, z czego pierwszy DNF to wywrotka na przedostatniej bramce drugiego przejazdu, kiedy jechał po pewne zwycięstwo. Teraz 0,6s straty do Kristoffersena i 4 pozycja, nieźle, ale bez błysku mimo wszystko.
Bardzo ciekawe było Super G u kobiet, niespotykane by aż 19 alpejek zmieściło się w sekundzie, Gut zawiodła, poobijana Goggia również poniżej oczekiwań. Shiffrin się cieszy, Włoszka tutaj powinna zainkasować minimum ze 140 punktów, a ma weekend z pustym przelotem i szanse na Kryształową Kulę już dosyć ograniczone.
Shiffrin ma jakąś kontuzję, że nie startuje w Austrii?
Nie przepadam też za Goggią, więc żałować nie będę (strasznie marudny się zrobiłem).
Nieźle Braathen pocisnął.
E: Co tam się dzieje?

Nie przepadam też za Goggią, więc żałować nie będę (strasznie marudny się zrobiłem).
Nieźle Braathen pocisnął.

E: Co tam się dzieje?

Ah, warto było wyciągnąć lalkę.
Braathen.
Braathen.

Kristoffersen dalej stoi i nie rozumie. Świetne zawody.
- DUN I LOVE
- Administrator
Winter Park zanotował spory zjazd w tym roku. O skokach przed TCS nie pisano praktycznie w ogóle, a jak Stoch i Żyła jeszcze bardziej obniżą loty, to wydzielanie czegokolwiek kompletnie będzie pozbawione sensu.
Gdzieś tam @Nando pisał o 2 meczach komentowanych w tym samym czasie w jednym temacie, a ja dorzucę do tego szlemy, gdzie do rozegrania jest 127 spotkań w imprezie singlowej, a maksymalnie w tym samym czasie trwa po 8-10 meczów, które są komentowane w tym samym temacie. Nie przesadzajmy.
Sporty zimowe, poza tym, są super poukładane czasowo i bardzo rzadko 2 dyscypliny się pokrywają ze sobą.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie będę umierał za winter park, ale jest dla mnie lekkim absurdem, że podzielenie wątku, który skupia kilkanaście albo kilkadziesiąt konkurencji, jest uznawane za bezcelowe. Szczególnie, że jakieś rugby czy krykiet mają swoje wątki i są to wątki w zasadzie umarłe (mowa tu tylko o dziale sportowym). Tutaj natomiast rozmawiamy o podziale, który nie doprowadziłby do utworzenia kolejnego martwego tematu, tylko nie powodowałby wrzucania w środku zjazdu (z reguły dosyć emocjonującego jednak), info o niewystartowaniu Wellingera, który ostatnim razem coś osiągnął, w jakimś, strzelam, 1995 roku. A to wszystko, odnoszę wrażenie, tylko dlatego, że jest jeden wątek dla sportów zimowych od 2008 roku, więc musi być, jak jest.
Z mojej strony kończę temat. Powiedziałem, co miałem do powiedzenia. Koniec wielkich żalów.

Z mojej strony kończę temat. Powiedziałem, co miałem do powiedzenia. Koniec wielkich żalów.

- DUN I LOVE
- Administrator
Mają jeden temat na całą historię forum, Winter Park ma nowy co roku. To nie jest taka sama sytuacja. Niedługo wydzielimy dział ZIO i tam wszystko będzie podzielone. Zobaczymy jak to zda egzamin.
MTT Titles/Finals
Spoiler: