Przedziwny zjazd, raczej psyche puściła, bo aż nie do wiary, żeby nie wytrzymał intensywności gry.
Tak jak Iga trochę. Ponad stan wynik, a mecz z intelektualistą Sinnerem zaciemnił obraz trochę. Także na plus dla Greka zdecydowanie, niech się szykuje na cegłę.
Bardzo trafnie porównanie.Jacques D. pisze: ↑28 sty 2022, 12:28 Biedny ten Daniił, jak jakiś Batman, nigdy nie może mieć normalnego finału WS do zagrania, tylko wkoło musi ratować świat.![]()
Batman zbawia świat. Szalony film.Jacques D. pisze: ↑28 sty 2022, 12:28 Biedny ten Daniił, jak jakiś Batman, nigdy nie może mieć normalnego finału WS do zagrania, tylko wkoło musi ratować świat.![]()
Tylko trochę, bo do momentu zjazdu pokazał dużo dobrego tenisa, a Iga niewiele. No i zgasić jak peta Sinnera, tak brutalnie, było imponujące, co by o Jamniku nie mówić. Dobry prognostyk przed cegłą, jest duża szansa na zebranie kolejnej tacki, jak się dobrze przygotuje.Robertinho pisze: ↑28 sty 2022, 12:30 Kiefer pisze: ↑12 min temu
No dokończyl dzieła zniszczenia, faktycznie Med w ostatniej chwili uratuje tenis (co prawda na chwilę), bo nie wyobrażam sobie, że może z Rafą przegrać. Tsitsipas jeszcze pewnie sporo osiągnie, turniej i tak dla niego lepszy niż się zanosiło przed jego startem.
Tak jak Iga trochę. Ponad stan wynik, a mecz z intelektualistą Sinnerem zaciemnił obraz trochę. Także na plus dla Greka zdecydowanie, niech się szykuje na cegłę.
Niedziela godz. 13 czekam na odniesienie się do tej wypowiedzi
Musi zagrać wyjątkowo poniżej swoich możliwości Med.Bombardiero pisze: ↑28 sty 2022, 13:09 Nie jest tak zupełnie bez szans Nadal w tym meczu. Wydaje mi się, że są argumenty za tym, że opuści Melbourne bogatszy o kolejny tytuł wielkoszlemowy.
Ja mam wrażenie, że mierzymy jego możliwości, patrząc na to, jak potraktował Novaka w finale US Open, a takie występy w finałach wielkoszlemowych zazwyczaj są jednorazowe albo jest ich po prostu niewiele. Też daję mu zdecydowanie większe szanse w niedzielę, ale wydaje mi się, że nie wszystko jest tak do końca zależne od niego.Kiefer pisze: ↑28 sty 2022, 13:16
Musi zagrać wyjątkowo poniżej swoich możliwości Med.
Dziś nawet Beret, mimo fatalnej postawy przez dwa sety, potrafił doprowadzić do momentu, w którym miał widoki na wyrównanie. W każdym razie, albo Danił uratuje świat, albo będzie śmiesznie, ale przede wszystkim niech mecz nas zadowoli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości