Mają, mają, h2h nie kłamie, z czasem te wygrane mecze w bo3 zamienia się na wygrane w bo5.Kiefer pisze: ↑30 sty 2022, 18:11Nie mają, raz we dwójkę coś zdziałali gdy ten grał o klasyka, a ani na Wimblu, ani w Australii nie mają do niego pierdnięcia. Tak czy inaczej, karuzela się kręci cały czas wokół dwóch tenisistów. Nadal po 30-ce na hard wygrał już tyle co przed.Kulfon bez moniki pisze: ↑30 sty 2022, 18:02Nie obawiam się szczególnie o to, bo jednak i ten Med i Zvorek mają grę żeby Serba stopować. A jakby udało się dorzucić Paryż to już w ogóle byłaby komfortowa sytuacja.![]()
Australian Open 2022
-
Re: Australian Open 2022
- DUN I LOVE
- Administrator
U Zvereva dobrze by było, gdyby się zamieniło w wygranego seta z Shapovalovem.
Kolejne żałosne pokolenie, nie ma co dodawać im jakości. Jeżeli Novak się nie połamie i pozwolą mu grać to będzie spokojnie ogrywał tych dwóch pasożytów.
Kolejne żałosne pokolenie, nie ma co dodawać im jakości. Jeżeli Novak się nie połamie i pozwolą mu grać to będzie spokojnie ogrywał tych dwóch pasożytów.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Sportowo jeden z najbardziej żenujących finałów od dawna, na szczęście inteligencja kortowa Daniła uratowała widowisko. Tak, wygrywa dzięki inteligencji (grając dropy), wytrzymałości (wymiękając ze stuletnim Nadalem) i silnej psychice (nie będzie mnie Karyna na trybunach wk...ć).
- DUN I LOVE
- Administrator
Zeszmacił się, ale chyba musiał się dostosować do swojego pokolenia.hokej pisze: ↑30 sty 2022, 18:35 Sportowo jeden z najbardziej żenujących finałów od dawna, na szczęście inteligencja kortowa Daniła uratowała widowisko. Tak, wygrywa dzięki inteligencji (grając dropy), wytrzymałości (wymiękając ze stuletnim Nadalem) i silnej psychice (nie będzie mnie Karyna na trybunach wk...ć).
Zwalniam miejsce w bandwagonie tego clowna.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
@Kulfon bez moniki, daj spokój, jaki jest koń każdy widzi. No chyba, że Koko się połamie, albo Alcaraz okaże się takim talentem, że w przyszłym roku ich wykurzy. Niemniej widać jak na dłoni, pod obecność Djokovica Australian Open wygrywa nie Tsitsipas, nie Zverev, nie Medvedev, tylko zdziadziały Nadal po 13 latach wychodząc z tym ostatnim od stanu 0-2. Jest to jasna wskazówka, że bardziej uniwersalnyny i rok młodszy Djokovic może jeszcze kilka dobrych GS wygrać. I co gorsza, teraz wiemy, że motywacji na pewno mu nie zabraknie, kiedy Rafa znowu wysunął się na prowadzenie.
Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że wzmożona aktywność jakiegokolwiek usera na tym forum będzie równoznaczna ze znalezieniem czterolistnej koniczyny, stUpki całuję, przepraszam za wszystko co złe i, co najważniejsze, zapraszamy częściej!
Ostatnio zmieniony 30 sty 2022, 18:45 przez COA, łącznie zmieniany 1 raz.
xDDUN I LOVE pisze: ↑30 sty 2022, 18:38
Zeszmacił się, ale chyba musiał się dostosować do swojego pokolenia.
Zwalniam miejsce w bandwagonie tego clowna.

MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
Trzeba mu przyznać jest GOŚĆ.
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
@Bombardiero, można, jeszcze jak.
-
Ja nie mówię że nie może, i pewnie coś dorzuci, ale jego przewaga nad towarzystwem nie jest aktualnie tak duża jak wam się wydaje. I tak, wiem że w zeszłym roku wygrał 3 szlemy. Zresztą w dupie mam tego cymbała, nie zamierzam marudzić jak go nie wpuszcza do Paryża, chociaż w ogóle się nie zdziwię jak jutro jest zapisany na szczepienie.Kiefer pisze: ↑30 sty 2022, 18:41 @Kulfon bez moniki, daj spokój, jaki jest koń każdy widzi. No chyba, że Koko się połamie, albo Alcaraz okaże się takim talentem, że w przyszłym roku ich wykurzy. Niemniej widać jak na dłoni, pod obecność Djokovica Australian Open wygrywa nie Tsitsipas, nie Zverev, nie Medvedev, tylko zdziadziały Nadal po 13 latach wychodząc z tym ostatnim od stanu 0-2. Jest to jasna wskazówka, że bardziej uniwersalnyny i rok młodszy Djokovic może jeszcze kilka dobrych GS wygrać. I co gorsza, teraz wiemy, że motywacji na pewno mu nie zabraknie, kiedy Rafa znowu wysunął się na prowadzenie.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho

Ale do Belgradu by kartkę z podziękowaniami wysłać wypadało.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2022, 20:05 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- LokalnyEkspert
Po 4 secie wyłączyłem. Niestety, gnida wygrała. Trzeba mieć nadzieję, że na RG mu się jakoś powinie noga.
Odnośnie Daniła, bez komentarza. Była okazja do udowodnienia czegoś tenisowemu światu, ale wyszło jak zawsze. Tymczasowo wsadzam go do wora z Shapowałkami, Beretami i innymi wytworami spod kategorii "chcą, ale nie mogą".
Odnośnie Daniła, bez komentarza. Była okazja do udowodnienia czegoś tenisowemu światu, ale wyszło jak zawsze. Tymczasowo wsadzam go do wora z Shapowałkami, Beretami i innymi wytworami spod kategorii "chcą, ale nie mogą".
Gratulacje dla Rafy i jego fanów. Mecz się oglądało dobrze i to nawet na ciężkim kacu. Wielki powrót Nadala nawet mnie nie zaskoczył, bo w finałach widzieliśmy już nie takie rzeczy. Zaskoczyło mnie jednak, że on był w stanie dojść do tego finału i tego naprawdę się nie spodziewałem. Tak szczerze mówiąc to prędzej bym się spodziewał, że zyskam uznanie w oczach @Robertinho, niż tego, iż Rafa jeszcze wygra szlema na hardzie. Dobrze, że już się człowiek nie przejmuje tak jak kiedyś, bo jeszcze parę lat temu byłem pewny, że przegonienie Rogera będzie boleć. Tymczasem pełen luzik i wielkie uznanie dla odwiecznego wroga 

Nie ma usprawiedliwienia dla Daniłka. I tyle.
- Bombardiero
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
Boleć to mogło jak Fed wypuszczał kolejne okazje, albo jak panowie go niebezpiecznie dochodzili. Jak już się zrównali, to już tam chyba nie był sensu się tym przejmować. Dla mnie równie żenujące jest to, że wygrywa 36 letni Rafa, jak to że prawie lider rankingu jest tak głupi sticte tenisowo.
- (Nie)znajomy