Tak mogę oddzielne napisać.Robertinho pisze: ↑31 sty 2022, 12:06 @DUN I LOVE do gorzkich żali poproszę ostatnie posty, podtucz trochę moje dziecię. O finale jeszcze można trochę dodać, a i o potężnym Rafie może fanbase dorzuci.

Tak mogę oddzielne napisać.Robertinho pisze: ↑31 sty 2022, 12:06 @DUN I LOVE do gorzkich żali poproszę ostatnie posty, podtucz trochę moje dziecię. O finale jeszcze można trochę dodać, a i o potężnym Rafie może fanbase dorzuci.
Jest to niewątpliwie jaskrawy przykład wpływu Rogera na tenis i kibiców.
Masakrowanie tego parodysty pasowałoby nawet do wątków o Pogodzie, Seksownych Aktorkach i Rynku Nieruchomości. Jak będziesz chciał, mogę Ci nawet pokazać, jak to zrobić tak, żeby zabrzmiało w nich perfekcyjnie logicznie.
Btw, Paula Beer. Opinia? Możesz w odnośnym temacie odpowiedzieć.Jacques D. pisze: ↑31 sty 2022, 13:02Masakrowanie tego parodysty pasowałoby nawet do wątków o Pogodzie, Seksownych Aktorkach i Rynku Nieruchomości. Jak będziesz chciał, mogę Ci nawet pokazać, jak to zrobić tak, żeby zabrzmiało w nich perfekcyjnie logicznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości