no-handed backhand pisze: ↑20 lut 2022, 3:57 SZKODA SŁÓW NA TYCH PATAFIANÓW
Kurczę, dla takich kobiet jak żona Johna Milmanna jestem gotów zostać Johnem Millmanem choćby od zaraz. Być jak JohnMillman, taki film nawet był kiedyś.

no-handed backhand pisze: ↑20 lut 2022, 3:57 SZKODA SŁÓW NA TYCH PATAFIANÓW
Kurczę, dla takich kobiet jak żona Johna Milmanna jestem gotów zostać Johnem Millmanem choćby od zaraz. Być jak JohnMillman, taki film nawet był kiedyś.
Zgodny z planem. Żeny biorą kurniki, a zdezelowany Nadal pokazuje, ile tak naprawdę w tym jakości. Nic zaskakującego tutaj się nie dzieje.
Chyba faktycznie zbyt modelowo, skoro porażka ze Schwartzmanem na cegle w wieku 18 lat ma być wydurnianiem się.
Jakbyś przed sezonem mi powiedział, że Nadal bierze Australię, a FAA się w zamian za to ogarnie, to bym się zgodził.DUN I LOVE pisze: ↑20 lut 2022, 11:26Zgodny z planem. Żeny biorą kurniki, a zdezelowany Nadal pokazuje, ile tak naprawdę w tym jakości. Nic zaskakującego tutaj się nie dzieje.
Trochę jakby zgodzić się na utratę ręki w zamian za czwórkę w lotto.Rroggerr pisze: ↑20 lut 2022, 11:34Chyba faktycznie zbyt modelowo, skoro porażka ze Schwartzmanem na cegle w wieku 18 lat ma być wydurnianiem się.Faworytem będzie Hiszpan, ale może w takich warunkach przemęczyć go Diego.
Jakbyś przed sezonem mi powiedział, że Nadal bierze Australię, a FAA się w zamian za to ogarnie, to bym się zgodził.DUN I LOVE pisze: ↑20 lut 2022, 11:26Zgodny z planem. Żeny biorą kurniki, a zdezelowany Nadal pokazuje, ile tak naprawdę w tym jakości. Nic zaskakującego tutaj się nie dzieje.Ale - nie ma co uprzedzać faktów - pogadamy po finale.
i zapewne nic tutaj się nie zmieni. Alcaraz ma ten atut, że jest cholernie młody i o ten stan rzeczy nie można mieć do niego żadnych pretensji.DUN I LOVE pisze: ↑20 lut 2022, 11:26Zgodny z planem. Żeny biorą kurniki, a zdezelowany Nadal pokazuje, ile tak naprawdę w tym jakości. Nic zaskakującego tutaj się nie dzieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość