( nie żeby Rik miał jakieś szanse

Jesteś w stanie sobie wyobrazić jak Sam ogrywa Novaka ? Ja jakoś nie bardzo - ale jako że to jest sport jakieś 5-10 % trzeba dać na to że Novakowi nic nie będzie wychodzić , złapie jakąś kontuzję badź na coś zachoruje .DUN I LOVE pisze:Skomplikowali sobie sytuacje Amerykanie. Wydawało się, że Bryanowie ograją Zimonjicia, któremu partnerował "tylko" Ilja Bozoljac. Stało się inaczej i to Serbowie wyraźnie okupują Pole Position przed niedzielnymi meczami.
Też mi się tak wydajeBizon pisze:Serbia awansuje na 99%.
Bo Rosol to GOAT, nie wiedziałeś?DUN I LOVE pisze:Czesi zostaną nowymi liderami rankingu narodowego. Rosol w nagrodę za 2 wygrane taje awansuje do Top-50.
Dostał strzałę z przeciwzapalnych i painkillerów, to biegał. Jutro rano będzie ją miał wielkości piłki do koszaDUN I LOVE pisze:Gdyby faktycznie ją skręcił, to nie dałby rady biegać.
Wystarczyło zobaczyć ten upadek i to, jaką miał minę, gdy wziął medicala. Za ciekawie to nie wyglądało.DUN I LOVE pisze:Gdyby faktycznie ją skręcił, to nie dałby rady biegać. Sugerując się wynikiem, to raczej Sam sobie coś skręcił po drugim secie.
Szkoda. Miałem nadzieję, że sny o RG już tam zostaną wybite wszystkim z głowyDUN I LOVE pisze:Pewnie będzie OUT z Monte Carlo.
Matt Cronin pisze:Djokovic says his ankle is pretty swollen, will get MRI tomorrow, quite questionable for Monte Carlo and concerned.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości