Czyżbyś był przeciwko Legii? Powiem komu trzeba.DUN I LOVE pisze:I znowu dali - w 90. minucie Furman rozstrzyga derby Warszawy.Robertinho pisze:Legia gol!

Czyżbyś był przeciwko Legii? Powiem komu trzeba.DUN I LOVE pisze:I znowu dali - w 90. minucie Furman rozstrzyga derby Warszawy.Robertinho pisze:Legia gol!
Gwoli ścisłości Dun, sędziowie ograli średniaka. Tak w ogóle, to wczoraj ten "średniak" na tle pretendenta do mistrzostwa, prezentował się o wiele korzystniej. Inna sprawa, że w tej śmiesznej lidze występują tylko i wyłącznie średniaki, przemieszane z zespołami prezentującymi poziom cyrkowo-komediowy. Przynajmniej oprawa (L), na światowym poziomie. Nie pierwszy i nie ostatni raz.DUN I LOVE pisze:Legia ograła kolejnego średniaka. Tym razem wygrali 2-1 z Wisłą w Krakowie.
Sugerowałem się suchym wynikiem. Swoją drogą, ja jestem kibicem Wisły, żeby nie było.kurcaczeudo pisze:Gwoli ścisłości Dun, sędziowie ograli średniaka.
Od wielu lat, jest to niestety norma. Ostatni raz, kiedy Legia sięgała po mistrzowską koronę w iście mistrzowskim stylu, miał miejsce 18 lat temu w sezonie 1994/95. Wtedy zresztą, "Wojskowi" dołożyli też PP. Dwa kolejne tytuły, dokładniej mówiąc styl w jakim zostały wywalczone, pozostawia już wiele do życzenia. Szczególnie ten sprzed 7 lat, wyalczony głownie dzięki stałym fragmentom Edsona, przebłyskom geniuszu Rogera i wyśmienitej postawie Fabiana w Zabrzu. Na nasz nędzny kur**dołek, zazwyczaj taka padlina wystarcza, dopiero 2 miesiące później weryfikują nas mechanicy i inni stolarze z Macedonii albo Kazachstanu. No ale cóż - z uzależnieniem nawet w tej najpodlejszej formie ( czyt. oglądania "polskiej kopanej" ), ciężko walczyćRobertinho pisze:Rozpaczliwcem płyniem po tego majstra.
Kamil Kosowski to najlepiej skomentował.asiek pisze:
Nie wiem co o tym sądzić ale ten sędzia musiał być wczorajszym bo w inny sposób tej sytuacji wytłumaczyć sobie nie umiem. To już nie pierwszy przypadek podważający sens obecności na boisku arbitrów bramkowych.
(L) E G I A !Robertinho pisze:Chyba dopełzniem.
Cała Wawa w "L" - "sami kibole" jak to określiła moja dziewczyna.Robertinho pisze:HABEMUS CAMPIONE![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert i 3 gości