20-letni Polka została 28. liderką rankingu WTA w historii jego istnienia.

25 Karolína Plíškova - 8
26 Garbiñe Muguruza - 4
27 Evonne Goolagong Cawley - 2
28 Iga Świątek - 1
Nie znam. Kto to?
Kojarzę legendy typu Kareem Abdul-Jabbar, Michael Jordan, Kobe Bryant czy Dennis Rodman.
On nie jest legendą.
Na pewno nie jest tak dobry w defensywie.DUN I LOVE pisze: ↑07 kwie 2022, 23:36Rafael Nadal koszykówki.
fbIga Świątek
17 godz. ·
Co za czas...! Jednego dnia jestem w 100% skupiona na swojej grze podczas meczu, a kolejnego dociera do mnie, że zostaję numerem 1 na świecie. To sporo do przepracowania i oswajam się z tym każdego dnia w swoim własnym tempie. Pewnie zajmie mi to trochę czasu, ale też co ważne - jestem tym bardzo podekscytowana. Ostatnie tygodnie były... interesujące, szalone, trochę też hardkorowe, ale cieszę się, że mimo wszystko udało mi się trochę odpocząć po finale w Miami. Niedużo, ale każda minuta poza kortem to cenny i bardzo mi potrzebny odpoczynek. A tymczasem...wracam do pracy.
Też kiedyś nie raz się zastanawiałem, co to oznacza, jak laski nie odpisują na Twoje wiadomości...Michael Scott pisze: ↑13 kwie 2022, 10:32 Ja wiem, że Iga kocha tylko starszych Hiszpanów (konkretnie 35-letnich), ale młodemu też mogłaby chociaż odpisać na gratulacje...
https://www.sport.pl/tenis/7,64987,2833 ... la-mi.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 4 gości