Liga Europy
- DUN I LOVE
- Administrator
- KopytoBorka
Re: Liga Europy
Uderz w stół a odezwie się Mister Szczepionka.
-
Jednym z wielu, drogi Panie, jednym z wielu.KopytoBorka pisze: ↑15 kwie 2022, 10:31 Pana jedynym salonem na który został pan zaproszony to salon fryzjerski. Pozdrawiam serdecznie.
Swoją drogą, nie mogę oprzeć się wrażeniu, że swego czasu miałem zaplanowaną wizytę w salonie fryzjerskim w Dębicy (byłem akurat w drodze na konferencję naukową w Bratysławie) tego samego dnia co Pan, wnioskuję po tym, że zapas żelu do włosów w całym zakładzie został tego dnia całkowicie wyczerpany, choć było jeszcze przed południem.
- KopytoBorka
W Dębicy nie ma legalnego salonu fryzjerskiego, przykro mi. Pewnie chodziło panu o swój domowy w Tworkach. Pozdrawiam serdecznie.Globalny Ekspert pisze: ↑15 kwie 2022, 10:42Jednym z wielu, drogi Panie, jednym z wielu.KopytoBorka pisze: ↑15 kwie 2022, 10:31 Pana jedynym salonem na który został pan zaproszony to salon fryzjerski. Pozdrawiam serdecznie.
Swoją drogą, nie mogę oprzeć się wrażeniu, że swego czasu miałem zaplanowaną wizytę w salonie fryzjerskim w Dębicy (byłem akurat w drodze na konferencję naukową w Bratysławie) tego samego dnia co Pan, wnioskuję po tym, że zapas żelu do włosów w całym zakładzie został tego dnia całkowicie wyczerpany, choć było jeszcze przed południem.
- Robertinho
Lepiej być ukłutym igłą w ramię, niż gdzie indziej przez masażystkę z niespodzianką.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- KopytoBorka
Zadziwiające są te Pana koleje życiowe. Panu to za chwilę braknie miejsca na kłucie na swoim ciele bardziej niż pewnemu forumowemu włodarzowi który z teśćiem już dawno przeszedł na ''TY"Robertinho pisze: ↑15 kwie 2022, 10:47Lepiej być ukłutym igłą w ramię, niż gdzie indziej przez masażystkę z niespodzianką.
- no-handed backhand
- Robertinho
Proszę wszystkich nie mierzyć swoją miarą, skoro z substancji wziewnych przeszedł Pan na iniekcyne, to Pana wybór i konsekwencje. Proszę przynajmniej na antenie starać się zachowywać pozory trzeźwości umysłu.KopytoBorka pisze: ↑15 kwie 2022, 10:52Zadziwiające są te Pana koleje życiowe. Panu to za chwilę braknie miejsca na kłucie na swoim ciele bardziej niż pewnemu forumowemu włodarzowi który z teśćiem już dawno przeszedł na ''TY"Robertinho pisze: ↑15 kwie 2022, 10:47Lepiej być ukłutym igłą w ramię, niż gdzie indziej przez masażystkę z niespodzianką.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
- Michael Scott
Ale tu się raczysko wczoraj wylało, nie można tego czytać bez odrazy do treści o tak żenującym poziomie serwowanym na ostatnich dwóch stronach tego tematu.
- LokalnyEkspert
Jacy moi? xd Dla mnie to tylko sport. Jak Real wygrywa to fajnie a jak przegrywa to nie robi mnie to. Nie sympatyzuje z tym klubem jakoś wielce. To tylko piłka, mały element życia. Sam się śmiałem z Realu jak oglądałem ich mecz w clasico i to co się u nich z obroną działo a raczej czymś co ją przypominało.Nando pisze: ↑15 kwie 2022, 9:54Po tobie też niczego innego nie można się spodziewać, a nie sorry jeszcze te swoje analne fantazje wrzucasz o grzebodupie, a tak to standardowo siedzisz jak pi*da pod miotłą jak twoi na ryj wyłapują.LokalnyEkspert pisze: ↑15 kwie 2022, 1:03Łał, wstawcie ten wynik i oprawcie w ramkę do Waszej pustej gablotki po sezonie.
Barka w kryzysie, ale to że to najgorszy Real od lat to już nie wspomnisz. W sumie to czego mógłbym się po Tobie spodziewać? Przewidywalnie, jak zawsze.
Nie martwcie się, jakiś Gamper w sierpniu wpadnie może.![]()

8arki za to nigdy nie lubiłem i zawsze chętnie z nich bekę pokręce. Swoją drogą, od zwycięzcy LM do odpadania w 1/4 LE

Pięknie się ten klub stacza. Ich porażki są prawie tak miłe jak te grzebodupa w WSach.
Reszty nie skomentuje. W sumie liczyłem po cichu na to, że będą fajerwerki w tym temacie, ale jednak ból dupska niektórych był na tyle wielki po tej żenadzie czwartkowej, że najsłabsi nie wytrzymali ciśnienia i wybuchli niczym balonik generała Czawiego. Jedynie pierwszy post po moim był odpowiedzią przyzwoitą. Dwie następne to cóż, esencja przeciętnego kibica barki.
Liczę jednak, że humory po sierpniowym Gamperze i pozytywny nastrój ponownie zapanuje w Waszych serduszkach.
Poczekaj, jestem w trakcie robienia nowych papierów.
Fajnie się temat rozruszał.
- Bombardiero
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Rangers FC 9 lat temu grali w czwartej lidze szkockiej. W tym sezonie grają finale Ligi Europy
https://www.meczyki.pl/sportbuzz/ranger ... opy/270892
https://www.meczyki.pl/sportbuzz/ranger ... opy/270892
- Rodżer Anderłoter
Przed kryzysem Rangersi grywali w lidze mistrzów. Zmontowali wtedy solidną ekipę z trenerem Dickiem Advocatem u steru. Eintracht zaś poznał już smak zwycięstwa w Lidze Europy (wtedy Puchar Uefa) pokonując w roku 1980 Borussię Mönchengladbach.
Chyba obejrze se ten finał. W szkockiej drużynie gra typ, co ma na imię Fashion. Wygląda na Afrykanina z dużą zawartością żelaza we krwi i z zapasem zaraźliwego entuzjazmu. Zagrał 2 sezony dla Spartaka w rasistowskiej Rosji, by później zamienić Moskwę na pochmurne i depresyjne Glasgow. Aura stolicy Szkocji nie przeszkadza mu jednak cieszyć się z tego, że gra w bogatej, zachodniej Europie o wysokim standardzie życia.
Z drugiej strony Kamada, który do momentu pojawienia się w Eintrachcie w roku 2017 grywał jedynie w Japonii. Szybki, swoboda w panowaniu nad piłką, ostre, precyzyjne ruchy, pełny profesjonalizm i japońska żarliwość. Czy będzie drugim Azjątą, który po Koreańczyku Cha Bum-kun wzniesie puchar Ligi Europy w barwach Eintrachtu Frankfurt?
Konfrontacja tych dwóch zespołów zapowiada się barwnie i interesująco. Czy podobnie na finał Ligi Europy zapatrują się nasi eksperci? @KopytoBorka @Globalny Ekspert @LokalnyEkspert
Chyba obejrze se ten finał. W szkockiej drużynie gra typ, co ma na imię Fashion. Wygląda na Afrykanina z dużą zawartością żelaza we krwi i z zapasem zaraźliwego entuzjazmu. Zagrał 2 sezony dla Spartaka w rasistowskiej Rosji, by później zamienić Moskwę na pochmurne i depresyjne Glasgow. Aura stolicy Szkocji nie przeszkadza mu jednak cieszyć się z tego, że gra w bogatej, zachodniej Europie o wysokim standardzie życia.
Z drugiej strony Kamada, który do momentu pojawienia się w Eintrachcie w roku 2017 grywał jedynie w Japonii. Szybki, swoboda w panowaniu nad piłką, ostre, precyzyjne ruchy, pełny profesjonalizm i japońska żarliwość. Czy będzie drugim Azjątą, który po Koreańczyku Cha Bum-kun wzniesie puchar Ligi Europy w barwach Eintrachtu Frankfurt?
Konfrontacja tych dwóch zespołów zapowiada się barwnie i interesująco. Czy podobnie na finał Ligi Europy zapatrują się nasi eksperci? @KopytoBorka @Globalny Ekspert @LokalnyEkspert
xDDDDD

- LokalnyEkspert
A kogo obchodzi ta liga pocieszenia. Zerkałem na wyniki tylko wtedy kiedy 8arka miała realne szanse odpaść tak jak np. ich mecz z zawsze niewygodną 11 drużyną bundesligi, która potrafi ukąsić.