Ale jacyśmy nakręcenirobpal pisze:Słabiśmy.

Ale jacyśmy nakręcenirobpal pisze:Słabiśmy.
Chyba już pobił, we wczorajszym meczu z Dogiem. Teraz pewnie postara się wyśrubować go, by w przyszłości żaden śmiałek nawet się do niego nie zbliżył.Barty pisze:No Robin - na rekord.
E: No i brawo Holender - jest kolejny przegrany tb. Ile mu jeszcze brakuje do pobicia rekordu?
No ja tego to oglądać nie będę ... Zastanawiam się, jak ja kiedyś mogłam lubić Simona ...[3] Andy Murray (GBR) vs [16] Gilles Simon (FRA)
Ładnie razem wyglądająrobpal pisze:Klucz Grigora do sukcesów.
Spoiler:
Simon w formie potrafi grać całkiem efektownie, acz rzadko mu się to zdarza niestety.przemusiowa pisze:No ja tego to oglądać nie będę ... Zastanawiam się, jak ja kiedyś mogłam lubić Simona ...[3] Andy Murray (GBR) vs [16] Gilles Simon (FRA)
Chyba raczej jak jest porządnie przyciśnięty przez dużo lepszego rywala. Przy "dobrej formie" to on najczęściej jest w stanie po prostu przerzucić więcej niż zwykle.jaccol55 pisze:Simon w formie potrafi grać całkiem efektownie, acz rzadko mu się to zdarza niestety.przemusiowa pisze:No ja tego to oglądać nie będę ... Zastanawiam się, jak ja kiedyś mogłam lubić Simona ...[3] Andy Murray (GBR) vs [16] Gilles Simon (FRA)
Z tego co wiem, PS nie podaje takich informacji, poza tym jest raczej mało prawdopodobne, żeby oba spotkania "zazębiły" się czasowo, więc raczej nie będzie problemu, żeby obejrzeć którekolwiek z nich.Ferenc pisze:Wie ktoś jaki plan transmisji ma PSE? Np. w pierwszej kolejności skupią się na pojedynku Wawrinki z Dimitrovem czy Murray'a z Simonem. Oba pojedynki zaczną się mniej więcej o tej samej porze. Orientuje się ktoś?
Jak ja bym chciał, żebyś ty kiedyś napisał chociaż jedno "pozytywne słówko" o grze Nadala.robpal pisze:Nie chcę myśleć, co zrobi z Rafałem Roker, skoro długimi momentami stawia mu się Jużny, mający w nogach trzygodzinną wojnę z Nico.
A co mam pisać pozytywnego o puszowaniu BH w pół kortu i wywalaniu wykładek jak najbardziej zapampersiony Federer?Nadalito pisze: Jak ja bym chciał, żebyś ty kiedyś napisał chociaż jedno "pozytywne słówko" o grze Nadala.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości