Ja jogging mam zaplanowany w przerwie między połówkami.SebastianK pisze:No nic- nie oglądam idę biegać. Jeśli wszystko odbywać się będzie według stałego scenariusza to wrócę akurat na trzeci set

Ja jogging mam zaplanowany w przerwie między połówkami.SebastianK pisze:No nic- nie oglądam idę biegać. Jeśli wszystko odbywać się będzie według stałego scenariusza to wrócę akurat na trzeci set
Zgadza się.robpal pisze:Berdych przed szansą na upolowanie drugiego zawodnika "Wielkiej Trójki" w turnieju. Jeśli wygra, to w finale będzie miał dużą szansę na powtórzenie osiągnięcia Nalbandiana.
Ty może idź już lepiej na ten jogging, nie czekaj aż się skończy 1 półfinał.DUN I LOVE pisze:Zgadza się.robpal pisze:Berdych przed szansą na upolowanie drugiego zawodnika "Wielkiej Trójki" w turnieju. Jeśli wygra, to w finale będzie miał dużą szansę na powtórzenie osiągnięcia Nalbandiana.
http://www.atpworldtour.com/Players/Hea ... 1&oId=PD31
Nie jestem w stanie wykluczyć takiej możliwości po pierwszych kilku gemach.jaccol55 pisze:Ty może idź już lepiej na ten jogging, nie czekaj aż się skończy 1 półfinał.
Wygląda na to, że nie będziesz musiał czekać na kilka, a wystarczy jeden.DUN I LOVE pisze:Nie jestem w stanie wykluczyć takiej możliwości po pierwszych kilku gemach.jaccol55 pisze:Ty może idź już lepiej na ten jogging, nie czekaj aż się skończy 1 półfinał.
Tłumacząc na polski: Rafa grał bardzo dobrze.robpal pisze:Słaby Berdych, Rafa za to co najmniej przyzwoicie.
Pytanie, czy Rafa będzie grał agresywnie, czy będzie się bronił.Del Fed pisze:Jak jutro nastąpi wyskok z taką grą, jak na początku SF, to jednak mając na uwadze, że Rafał gra finały najlepiej, może zrobić się niemiło.
Może czas pilota wrzucić za pralkę.O ile ten awans do finału w ogóle będzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości