Robertinho pisze: ↑26 maja 2022, 0:12Już myślałem, że najlepszy będzie Scott życzący porażki w drugie rundzie nastolatkowi, bo przecież musi wygrać mający 36 lat, łysy i kulawy Nadal z pękniętym żebrem, ale udało Ci się go przebić.

Robertinho pisze: ↑26 maja 2022, 0:12Już myślałem, że najlepszy będzie Scott życzący porażki w drugie rundzie nastolatkowi, bo przecież musi wygrać mający 36 lat, łysy i kulawy Nadal z pękniętym żebrem, ale udało Ci się go przebić.
A Djokovic jest idiotą?
Mam przeczucie, że Bedene sprzątnie Novaka i Rafę.CajraX pisze: ↑26 maja 2022, 10:57 Jest tu w ogóle ktoś ciekawy do obserwacji i ktoś kto ma szansę z wiadomo kim x2? Tylko nie piszcie mi o Alcazarach czy Aleksandrze Miękkim, bo to absolutnie do mnie nie trafia. W sumie mógłbym rozważyć powrót do kibicowania Stefanowi, ale chyba już człowiek jest za stary na takie zabawy.
Tylko, że oni przez całą karierę nie zrobili takich wyników jakie Carlitos w ostatnch 5 tygodniach. To, że jedno pokolenie okazało się bezużyteczne nie oznacza, że trzeba tracić głowę przy kolejnych prognozach. Alcaraz cały czas jest w turnieju i cały czas ma szansę go wygrać.
Korda wyrzuci zwłoki.no-handed backhand pisze: ↑26 maja 2022, 11:27 Spokojnie, jakieś 76 76 64 z Kordą i znowu się optyka zmieni.![]()
Alcaraz po Ramosie poszedł jeszcze z kolegami pograć w piłkę i pobiegać po dachach, do domu wrócił dopiero późnym wieczorem na kolację, a jutro będzie jak brzytwa.Kamileki pisze: ↑26 maja 2022, 11:28Korda wyrzuci zwłoki.no-handed backhand pisze: ↑26 maja 2022, 11:27 Spokojnie, jakieś 76 76 64 z Kordą i znowu się optyka zmieni.![]()
Oczywiście, że ma szansę. Tak samo jak 47 innych zawodnikówDUN I LOVE pisze: ↑26 maja 2022, 11:19Tylko, że oni przez całą karierę nie zrobili takich wyników jakie Carlitos w ostatnch 5 tygodniach. To, że jedno pokolenie okazało się bezużyteczne nie oznacza, że trzeba tracić głowę przy kolejnych prognozach. Alcaraz cały czas jest w turnieju i cały czas ma szansę go wygrać.
Oto jest pytanie:Kamileki pisze: ↑26 maja 2022, 11:28Korda wyrzuci zwłoki.no-handed backhand pisze: ↑26 maja 2022, 11:27 Spokojnie, jakieś 76 76 64 z Kordą i znowu się optyka zmieni.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, azver, Bombardiero, Rroggerr, Żilu i 32 gości