Wyjąłeś mi to z klawiatury.
Na pewno dobrze dla nas, kolejnej trylogii byśmy chyba nie przetrzymali. xDDUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:22 Może i dobrze zrobił Mappet. Gdyby poszedł do triumfatora LM to jednak byłaby to w jakimś sensie oznaka braku wyzwań i przesadnej ambicji. Niechprzegrywabuduje w Paryżu.
Trzech LM z rzędu.DUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:24 Lepiej Felixowi. Piękna niedziela będzie wtedy w połączeniu z triumfem Realu w LM.
Trylogii w sensie?
Jesteś pewien, po lekturze tej wiosny, że to się nie powtórzy?
Pewien nie, na pewno jednak z Kylianem byłoby o to łatwiej.DUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:26Jesteś pewien, po lekturze tej wiosny, że to się nie powtórzy?
Liverpool nie chciał strzelić. Po golu nie umie.
Ja to czasami sobie myślę, że oni w składzie z piłkarzami z naszej e-klapy by wygrali LM.
Nie wiem dlaczego, ale to mnie rozbawiłoDUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:28 Dobra, czas przestać się wygłupiać.
Włączam na moment triumfu, później gratulacje. Trzeba mieć trochę kultury.
Czekamy niecierpliwie, aż jakiś wyprodukujesz, jak napiszę wysrasz, to też się pewnie nie obrazisz.
I z BzyczkiemDUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:29Ja to czasami sobie myślę, że oni w składzie z piłkarzami z naszej e-klapy by wygrali LM.
To chyba aż tak nie działa, ale lepiej się nie przekonywać.DUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:29Ja to czasami sobie myślę, że oni w składzie z piłkarzami z naszej e-klapy by wygrali LM.
Dlaczego? Od 3 lat permanentnie dostaję po pysku w sporcie, nauczyłem się przyjmować porażki (mam nadzieję).CajraX pisze: ↑28 maja 2022, 23:30Nie wiem dlaczego, ale to mnie rozbawiłoDUN I LOVE pisze: ↑28 maja 2022, 23:28 Dobra, czas przestać się wygłupiać.
Włączam na moment triumfu, później gratulacje. Trzeba mieć trochę kultury.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, DUN I LOVE i 10 gości