Dla mnie bzdura totalna, zwłaszcza, że następne zawody i tak dopiero za 3 tygodnie, więc ta Wisła jest naprawdę średnio potrzebna.
"Ta strona jest niedostępna. Przepraszamy. Spróbuj poszukać czegoś innego."jaccol55 pisze: ↑14 maja 2022, 14:28 https://youtube.com/9BPXtkopXps
Nowy rekord świata w długości skoku. 301 metrów.![]()
A co on ma innego do roboty? Będąc dyrektorem miał plecy w postaci Tajnera i mógł robić co chciał. Przy innym prezesie wcale tak nie musiało być.
Czyli doktorat o własnym treningu daje większe kompetencje do zarządzania związkiem niż zarządzanie które Małysz skończył? Ciekawe.Jacuszyn pisze: ↑30 maja 2022, 15:07A co on ma innego do roboty? Będąc dyrektorem miał plecy w postaci Tajnera i mógł robić co chciał. Przy innym prezesie wcale tak nie musiało być.
Małysz nie ma kompetencji na taką funkcję jak @Fighter mówi. Nie ma ich w przeciwieństwie np do takiej Kowalczyk-Tekieli, która jest wykształcona i ma wiedzę (wiem, różne są opinie na temat Justyny).
Tak, mam obrazek Małysza nad łóżkiem i się codziennie do niego modlę. Napisać bohater młodości brzmi zaś jakbym był jeszcze starszy niż jestem.
Właśnie chciałem spytać, co takiego Kowalczyk skończyła, pomijającRobertinho pisze: ↑30 maja 2022, 15:25Czyli doktorat o własnym treningu daje większe kompetencje do zarządzania związkiem niż zarządzanie które Małysz skończył? Ciekawe.Jacuszyn pisze: ↑30 maja 2022, 15:07A co on ma innego do roboty? Będąc dyrektorem miał plecy w postaci Tajnera i mógł robić co chciał. Przy innym prezesie wcale tak nie musiało być.
Małysz nie ma kompetencji na taką funkcję jak @Fighter mówi. Nie ma ich w przeciwieństwie np do takiej Kowalczyk-Tekieli, która jest wykształcona i ma wiedzę (wiem, różne są opinie na temat Justyny).
Nie cieszę się, bo będzie obrywać mój idol, ale pojęcia nie mam, czemu mająca wybitnie konfliktową osobowość Kowalczyk miałaby być zdecydowanie lepszym wyborem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości