15 połówka.
W-UE:
Nadal: 57-43
Djokovic: 48-53
Nie tylko w tym sezonie, a od początku istnienia. Najlepsze combo w historii sportu.Federasta20 pisze: ↑01 cze 2022, 1:27 To co Nadal i Real Madryt wyprawiają w tym sezonie przechodzi ludzkie pojęcie. Ale brawa dla Rafy, nie spodziewałem się, że tak dobrze zagra.
Ty przestrzeliłeś całkowicie w doborze kibicowskim w ostatnim czasie, ja chociaż mam jakieś pocieszenie w RafieDUN I LOVE pisze: ↑01 cze 2022, 1:28Nie tylko w tym sezonie, a od początku istnienia. Najlepsze combo w historii sportu.Federasta20 pisze: ↑01 cze 2022, 1:27 To co Nadal i Real Madryt wyprawiają w tym sezonie przechodzi ludzkie pojęcie. Ale brawa dla Rafy, nie spodziewałem się, że tak dobrze zagra.
Najlepsze combo to Muhammad Ali i Diego Maradona.DUN I LOVE pisze: ↑01 cze 2022, 1:28Nie tylko w tym sezonie, a od początku istnienia. Najlepsze combo w historii sportu.Federasta20 pisze: ↑01 cze 2022, 1:27 To co Nadal i Real Madryt wyprawiają w tym sezonie przechodzi ludzkie pojęcie. Ale brawa dla Rafy, nie spodziewałem się, że tak dobrze zagra.
Ale kolektywnie nie kozaczyli jeszcze tak mocno w żadnym sezonieDUN I LOVE pisze: ↑01 cze 2022, 1:28Nie tylko w tym sezonie, a od początku istnienia. Najlepsze combo w historii sportu.Federasta20 pisze: ↑01 cze 2022, 1:27 To co Nadal i Real Madryt wyprawiają w tym sezonie przechodzi ludzkie pojęcie. Ale brawa dla Rafy, nie spodziewałem się, że tak dobrze zagra.
Liczę na jakąś kompilacje z Rafą strażnikiem deportującym Djoko z Paryża niczym rząd Australii z Melbourne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości