Jak wspomniałem - czytam forum od dłuższego czasu.Fighter pisze: ↑06 cze 2022, 0:07Skąd taka szczegółowa wiedza o poszczególnych użytkownikach tegoż to forum?Mueller_Weiss pisze: ↑05 cze 2022, 23:57 Ad ostatnie zdanie - nie mrugaj do mnie, gdyż nie jestem gejem. Tak samo nie szukam nic w spodniach wiadomych zawodników i w ogóle mężczyzn. Nie wiem, czy masz jakiś kryzys wieku średniego albo po prostu problem, ale takich spraw nie załatwia się na forum tenisowym. Są lepsze miejsce nawet w internecie.
Poza tym, wspominałem już twojemu poprzednikowi, do rzeczowej dyskusji w sprawie medycyny zapraszam na pw lub maila. Grzecznie zapytasz, co chcesz wiedzieć to w wolnej chwili ci odpowiem. W innej formie sobie tego nie wyobrażam, bo podobnie jak Michael - nie dość, że raczej nie jesteś ekspertem w temacie, to ponadto sprawiasz wrażenie wyjątkowo mało lotnego człowieka, którego szczytem jestestwa jest gryzienie się z ludźmi, którzy zaatakują idola.
Roland Garros 2022
- Mueller_Weiss
Re: Roland Garros 2022
- Jacques D.
Ja tu mam ponad 6K postów, z których większość, obiektywnie patrząc, spokojnie mogłaby kandydować do miana najlepszego w historii tego forum, jakie by ono nie było. Do tego tytuły Profesora Forum zdobywane seryjnie w złotych czasach poziomu merytorycznego mtenis, a w kategorii Buca wciąż jestem niepokonany. A całe to docenienie pomimo budzenia powszechnej antypatii i niechęci, która go raczej nie wspiera. Czy aby na pewno mam się czym martwić i czym przejmować? ;]
I know the pieces fit.
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Jacques D. pisze: ↑06 cze 2022, 0:12Ja tu mam ponad 6K postów, z których większość, obiektywnie patrząc, spokojnie mogłaby kandydować do miana najlepszego w historii tego forum, jakie by ono nie było. Do tego tytuły Profesora Forum zdobywane seryjnie w złotych czasach poziomu merytorycznego mtenis, a w kategorii Buca wciąż jestem niepokonany. A całe to docenienie pomimo budzenia powszechnej antypatii i niechęci, która go raczej nie wspiera. Czy aby na pewno mam się czym martwić i czym przejmować? ;]

Nic lepszego już dziś przed snem nie przeczytam, więc udaję się na spoczynek z uśmiechem na twarzy.

Dobranoc.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Gdybyś nie zauważył to jesteśmy ma forum, nie na czacie o studiowaniu elementarza. Po raz trzeci i ostatni napiszę Ci, że poruszasz się w kregu demagogii. Masz wiedze medyczną dyskredytującą kontuzję Nadala? To się nią podziel. Zapewniam Cię, że trafi tutaj na podatny grunt. W przeciwnym razie nie zajmuj więcej mojego czasu i lepiej wróć do swojego środowiska naukowego, niezależnie czy jest na poziomie habilitacji, czy tuż powyżej zerówki.Mueller_Weiss pisze: ↑05 cze 2022, 23:57 Ad ostatnie zdanie - nie mrugaj do mnie, gdyż nie jestem gejem. Tak samo nie szukam nic w spodniach wiadomych zawodników i w ogóle mężczyzn. Nie wiem, czy masz jakiś kryzys wieku średniego albo po prostu problem, ale takich spraw nie załatwia się na forum tenisowym. Są lepsze miejsce nawet w internecie.
Poza tym, wspominałem już twojemu poprzednikowi, do rzeczowej dyskusji w sprawie medycyny zapraszam na pw lub maila. Grzecznie zapytasz, co chcesz wiedzieć to w wolnej chwili ci odpowiem. W innej formie sobie tego nie wyobrażam, bo podobnie jak Michael - nie dość, że raczej nie jesteś ekspertem w temacie, to ponadto sprawiasz wrażenie wyjątkowo mało lotnego człowieka, którego szczytem jestestwa jest gryzienie się z ludźmi, którzy zaatakują idola.
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
Ten rodzaj megalomanii miałem na myśli parę dni temu. Może i jesteś wielki, ale wydaje Ci się, że jesteś jeszcze większy.Jacques D. pisze: ↑06 cze 2022, 0:12Ja tu mam ponad 6K postów, z których większość, obiektywnie patrząc, spokojnie mogłaby kandydować do miana najlepszego w historii tego forum, jakie by ono nie było. Do tego tytuły Profesora Forum zdobywane seryjnie w złotych czasach poziomu merytorycznego mtenis, a w kategorii Buca wciąż jestem niepokonany. A całe to docenienie pomimo budzenia powszechnej antypatii i niechęci, która go raczej nie wspiera. Czy aby na pewno mam się czym martwić i czym przejmować? ;]
MTT Career highlights:
Debel:
MTT Career highlights:
Debel:
Po prostu jesteś najlepszy.Jacques D. pisze: ↑06 cze 2022, 0:12Ja tu mam ponad 6K postów, z których większość, obiektywnie patrząc, spokojnie mogłaby kandydować do miana najlepszego w historii tego forum, jakie by ono nie było. Do tego tytuły Profesora Forum zdobywane seryjnie w złotych czasach poziomu merytorycznego mtenis, a w kategorii Buca wciąż jestem niepokonany. A całe to docenienie pomimo budzenia powszechnej antypatii i niechęci, która go raczej nie wspiera. Czy aby na pewno mam się czym martwić i czym przejmować? ;]

- Jacques D.
Zważywszy na poziom doskonałości, jaki osiągnąłem, sam dla siebie mogę być już tylko punktem odniesienia. I'm not one of the bottle.lake pisze: ↑06 cze 2022, 0:19Ten rodzaj megalomanii miałem na myśli parę dni temu. Może i jesteś wielki, ale wydaje Ci się, że jesteś jeszcze większy.Jacques D. pisze: ↑06 cze 2022, 0:12Ja tu mam ponad 6K postów, z których większość, obiektywnie patrząc, spokojnie mogłaby kandydować do miana najlepszego w historii tego forum, jakie by ono nie było. Do tego tytuły Profesora Forum zdobywane seryjnie w złotych czasach poziomu merytorycznego mtenis, a w kategorii Buca wciąż jestem niepokonany. A całe to docenienie pomimo budzenia powszechnej antypatii i niechęci, która go raczej nie wspiera. Czy aby na pewno mam się czym martwić i czym przejmować? ;]
I know the pieces fit.
Spoiler:
Oj Panowie, Panowie.lake pisze: ↑06 cze 2022, 0:15Gdybyś nie zauważył to jesteśmy ma forum, nie na czacie o studiowaniu elementarza. Po raz trzeci i ostatni napiszę Ci, że poruszasz się w kregu demagogii. Masz wiedze medyczną dyskredytującą kontuzję Nadala? To się nią podziel. Zapewniam Cię, że trafi tutaj na podatny grunt. W przeciwnym razie nie zajmuj więcej mojego czasu i lepiej wróć do swojego środowiska naukowego, niezależnie czy jest na poziomie habilitacji, czy tuż powyżej zerówki.Mueller_Weiss pisze: ↑05 cze 2022, 23:57 Ad ostatnie zdanie - nie mrugaj do mnie, gdyż nie jestem gejem. Tak samo nie szukam nic w spodniach wiadomych zawodników i w ogóle mężczyzn. Nie wiem, czy masz jakiś kryzys wieku średniego albo po prostu problem, ale takich spraw nie załatwia się na forum tenisowym. Są lepsze miejsce nawet w internecie.

Już tęsknię za Muellerem Wiessem. 

- Robertinho
Chodzą słuchy, że słynna hakerska grupa Anonymus planuje zuchwałe włamanie celem pozyskania i ujawnienia dokumentacji medycznej Rafaela Nadala. Więc być może niebawem dowiemy się kto ma rację.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
MTT Career highlights:
Debel:
MTT Career highlights:
Debel:
- Mueller_Weiss
Zauważyłem i chyba faktycznie kontynuowanie tej rozmowy nie ma najmniejszego sensu. Nie widzę powodu, by dzielić się przemyśleniami na temat syndromu akurat w tym gronie, wolę zostawić sobie pole do popisu na jakiejś konferencji.lake pisze: ↑06 cze 2022, 0:15Gdybyś nie zauważył to jesteśmy ma forum, nie na czacie o studiowaniu elementarza. Po raz trzeci i ostatni napiszę Ci, że poruszasz się w kregu demagogii. Masz wiedze medyczną dyskredytującą kontuzję Nadala? To się nią podziel. Zapewniam Cię, że trafi tutaj na podatny grunt. W przeciwnym razie nie zajmuj więcej mojego czasu i lepiej wróć do swojego środowiska naukowego, niezależnie czy jest na poziomie habilitacji, czy tuż powyżej zerówki.Mueller_Weiss pisze: ↑05 cze 2022, 23:57 Ad ostatnie zdanie - nie mrugaj do mnie, gdyż nie jestem gejem. Tak samo nie szukam nic w spodniach wiadomych zawodników i w ogóle mężczyzn. Nie wiem, czy masz jakiś kryzys wieku średniego albo po prostu problem, ale takich spraw nie załatwia się na forum tenisowym. Są lepsze miejsce nawet w internecie.
Trochę nie rozumiem, w jaki sposób niby zajmuję twój czas, który zresztą (zakładam) nie jest najbardziej cenny, skoro to ty jako pierwszy odniosłeś się do mojego wpisu. Czy w sytuacji, w której pytasz ekspedienta w sklepie o cenę jakiegoś produktu i ten przekazuje ci niezadowalającą informację, to również w odwecie, oskarżasz go o marnowanie czasu?
- DUN I LOVE
- Administrator
Lata mijają, a Casper dalej przyjeżdża do Paryża podziwiać tenis Rafy.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Mdliło mnie od tych zachwytów Norwega nad Nadalem, ale jednak jak zostało powiedziane: nie powinien jeszcze się w tym miejscu znaleźć Casper więc nawet nie udawał, że o coś walczy. Cieszył się , że cały świat ogląda jak zbiera oklep.DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2022, 21:57 Lata mijają, a Casper dalej przyjeżdża do Paryża podziwiać tenis Rafy.
- DUN I LOVE
- Administrator