Z Dębicy.no-handed backhand pisze: ↑12 cze 2022, 22:58Pan jesteś z Podlasia?![]()

Z Dębicy.no-handed backhand pisze: ↑12 cze 2022, 22:58Pan jesteś z Podlasia?![]()
Jeszcze tuż po narodzinach syna pasowałoby dobrze potrenować w hali, wygrać ATP Finals i wtedy z uśmiechem na ustach rzec: "Jednak jestem płodny, jednak w hali grac potrafię. Bye bye hejterzy".
Bo, ku**a to, co się dzieje w tym roku to nie jest za dużo.
W WTF nawet cud nie pomoże. AO to jednak inna bajka, tu Rafael robił finały całkiem niedawno (nawet w 2019 r. gdy grał kiepściutko) ,a że nie było Federera i Novaka to udało się wygrać. Z drugiej strony może jednak cud by pomógł bo przecież Hiszpan serwował na mecz w półfinale WTF 2020 z Daniiłem więc jako 34.5 latek był całkiem blisko triumfu w hali bo ciężko sobie wyobrazić aby przegrał z Dominickiem ja w finale robię w majty Thiemem.
Sorry, jak mogłem zapomnieć. Laver Cup zwieńczy sezon. Ciekawe jaką oglądalność będzie, chyba padną wszelkie rekordy. Twitter eksploduje.
Myślę jednak, że cena jest troszkę za duża, zarówno dla tenisa, jak i samego Bartoszka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości