no-handed backhand pisze: ↑08 lip 2022, 19:06Zobaczymy co będzie jeżeli Novak od początku zagra źle duże szanse Kyrgios jest mocny kto zwycięży.

no-handed backhand pisze: ↑08 lip 2022, 19:06Zobaczymy co będzie jeżeli Novak od początku zagra źle duże szanse Kyrgios jest mocny kto zwycięży.
Tak Z tym Włochem i Kanadyjczykiem to takie bardziej myślenie życzeniowe żeby Hiszpan miał z kim grać. Wszak to wyrównane, zacięte mecze tworzą widowiska. Zobaczymy może w międzyczasie pojawią się jeszcze jakieś inne niekalkulujące smarkacze. ObyKamileki pisze: ↑08 lip 2022, 13:19Djokovic nie lubi ludzi grających z dużą mocą, ale wiadomo że taki tenis ryzyka rzadko kiedy sprawdza się na dłuższą metę i jak dotąd tylko Wawrinka potrafił regularnie trafiać w kort z obu stron rozbijając zupełnie defensywę Serba. Thiem miał momenty, ale mental nie wytrzymywał. Sinner jest za cienki tenisowo i raczej nigdy takiej sztuki nie posiądzie, Ożer też za dużo wyrzuca w płot, a przede wszystkim wspomniana głowa go przekreśla, ale Alcaraz już jak najbardziej powinien choć trochę ogarnąć temat. Ma przecież znacznie łatwiej niż Stan bo po drugiej stronie będzie stał +35 letni zawodnik.Nowicjusz pisze: ↑08 lip 2022, 13:09 Tak te niskie piłki zawsze kojarzyły mi się z Daniłem. Mam wrażenie, że podobnie szybko i płasko potrafi grać też Sinner i w tym upatrywałem kłopotów Djokovica w ćwierćfinale. Mam jednak wrażenie, że Włoch za dużo piłek wyrzuca (w Wimbledonie było już z tym lepiej). Jak głowy w końcu dojdą to może jeszcze Włoch z Ożeszkiem dołączą do Alcaraza.
Dobre, ale pamiętam, że to jeszcze bardziej mi się spodobało:no-handed backhand pisze: ↑08 lip 2022, 19:06Zobaczymy co będzie jeżeli Novak od początku zagra źle duże szanse Kyrgios jest mocny kto zwycięży.
Musi niszczyć na serwisie Nick i być super kluczowy w tajach gdy do nich dojdzie bo sił wystarczy na maks 4 sety więc jedyna opcja to chyba 3-1. A Novak może wygrać zarówno 3-0, 3-1 i oczywiście 3-2.
No tak się wydaje, jeżeliby doszło do owego decidera, to zdecydowanie będzie premiowany Serb, bo będzie więcej gry, a i serwis wątpliwe, aby po takich czterech godzinach gry nadal był gwarantem aż tylu prostych punktów po stronie rywala bez gry. Jeżeli Nick to w jakichś czterech setach po dwóch tajach
Dokładnie. Nick jeśli ma triumfować to tylko 3-1 po minimum dwóch, a może nawet trzech wygranych tajach, a jeśli przegra to albo całkiem pewnie albo niestety 2-3 gdy uda się wyrwać dwa sety, a na decider zabraknie już pary.Fighter pisze: ↑08 lip 2022, 22:32No tak się wydaje, jeżeliby doszło do owego decidera, to zdecydowanie będzie premiowany Serb, bo będzie więcej gry, a i serwis wątpliwe, aby po takich czterech godzinach gry nadal był gwarantem aż tylu prostych punktów po stronie rywala bez gry. Jeżeli Nick to w jakichś czterech setach po dwóch tajach![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: juniorro, Nando i 4 gości