Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Kiefer pisze: ↑10 lip 2022, 17:48
1 punkt przy podaniu Novaka w 4 secie zdobył Hilmy. Nie wiem jak on ma go złamać mając 5-4 lub 6-5, musi liczyć na cud w taju.
Już tylko serwis trzyma Nicka. A trzeba wiedzieć, że prawie po 4 setach ma 75 % trafionej jedynki, nawet wspominałem przed meczem że tyle musiałby podawać aby mieć szanse. Na seta starczyło.
Robertinho pisze: ↑10 lip 2022, 17:50
Przeciwnie, pierwszy od nie wiem kiedy win-win dla mnie finał WS. I super się ogląda z takim nastawieniem.
Na Kyrgiosa wyklinam dla zasady, żeby jakieś emocje były mu kibicuję.
Kiefer pisze: ↑10 lip 2022, 17:48
1 punkt przy podaniu Novaka w 4 secie zdobył Hilmy. Nie wiem jak on ma go złamać mając 5-4 lub 6-5, musi liczyć na cud w taju.
Już tylko serwis trzyma Nicka. A trzeba wiedzieć, że prawie po 4 setach ma 75 % trafionej jedynki, nawet wspominałem przed meczem że tyle musiałby podawać aby mieć szanse. Na seta starczyło.
Robertinho pisze: ↑10 lip 2022, 17:50
Przeciwnie, pierwszy od nie wiem kiedy win-win dla mnie finał WS. I super się ogląda z takim nastawieniem.
Na Kyrgiosa wyklinam dla zasady, żeby jakieś emocje były mu kibicuję.
Robertinho pisze: ↑10 lip 2022, 17:53
Nie wiem o co chodzi.
Nie szkodzi.
Myślałem, że jakieś ostatnie resztki sympatii dla Szwajcara zostały, ale jednak całkowicie wygasło
Wręcz przeciwnie. Jeśli rekordzistą będzie Serb, zaraz okaże się, że nabijane na gamoniach statystyki nie są wcale takie najważniejsze, a liczą się peak, legendarność, a nawet, o zgrozo, styl gry.