Mnie z kolei za bardzo nie interesuje jedynka na koniec roku.

Chyba zgadzam się z Twoim porządkiem, oczywiście przy założeniu braku problemów zdrowotnych tych panów. Chociaż w sumie nie wiem, czy Tsitsipas nie jest na 2-3 miejscu.
Mnie z kolei za bardzo nie interesuje jedynka na koniec roku.
Zakładam, że Premier znowu pokaże dobrą grę na późnoletnim-jesiennym hardzie i to on będzie miał największe szanse na walkę z Rafą. 1345 pkt straty w żywym do Cipasa i 1245 pkt do Alcaraza to do odrobienia tyle co nic znając możliwości jakie ma Mied w okresie jaki teraz nastąpi. Natomiast 3045 pkt straty do Nadala już wygląda poważnie, ale są jak najbardziej szanse przy najbardziej optymistycznym scenariuszu czyli: braku jego wygranej w Kanadzie oraz Nowym Jorku, a następnie zakończeniu sezonu po USO. Rosjanin spokojnie wówczas może to odrobić i zakończyć sezon jako numer jeden.Barty pisze: ↑08 lip 2022, 21:59
Mnie z kolei za bardzo nie interesuje jedynka na koniec roku.Jak ktoś ją uzyska w trakcie roku, to już jest porównywalny fejm.
Chyba zgadzam się z Twoim porządkiem, oczywiście przy założeniu braku problemów zdrowotnych tych panów. Chociaż w sumie nie wiem, czy Tsitsipas nie jest na 2-3 miejscu.
W rankingu ATP, po raz pierwszy od... 25 lat, zabrakło nazwiska Rogera FedereraKoniec wielkiej epoki "Czarny dzień dla tenisa"
https://sportowefakty.wp.pl/tenis/10103 ... -odwolanieOrganizatorzy Wimbledonu złożą odwołanie
Spojrzałby ktoś bez kontekstu na pierwsze dwa miejsca i pomyślał, że nastąpiła oczekiwana zmiana warty.
Pewnie tak choć nawet w oparciu o ten ranking jakiś mądrzejszy janusz mógłby wpaść na pomysł, że Rafole ze względu na wiek mało grają i pilnują tylko szlemów, które wciąż przeważnie wygrywają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości