4-3 i serwis.
Jo odłamał.
Gdzie mogę obejrzeć powtórkę meczu Rafa-Novak.?
Na to wygląda.jaccol55 pisze:Ferrer bez straty seta w finale?
Dobry teleturniej. Nie lubię jak wygrywa typ, który eliminuje resztę graczy w finale poprzez wskazywanie ich do odpowiedzi. A jak już zostanie sam to później na żadne nie odpowiada (coś na kształt fartownego wygrania z wymiataczem półfinału w " Jakiej to melodii" a później w finale nie odgadnięcia nawet jakiejś Abby czy Boney M.)Barty pisze:Tragicznie gra Tsonga, aż przełączyłem na Jednego z dziesięciu.
Zgadzam się, fajni są ci goście, którzy nie boją się wziąć odpowiedzialności na siebie i zaryzykować za 20 punktów w finale. Szkoda, że tak długo trzeba czekać na kolejne zgłoszenie do turnieju,Rodżer Anderłoter pisze:Dobry teleturniej. Nie lubię jak wygrywa typ, który eliminuje resztę graczy w finale poprzez wskazywanie ich do odpowiedzi. A jak już zostanie sam to później na żadne nie odpowiada (coś na kształt fartownego wygrania z wymiataczem półfinału w " Jakiej to melodii" a później w finale nie odgadnięcia nawet jakiejś Abby czy Boney M.)Barty pisze:Tragicznie gra Tsonga, aż przełączyłem na Jednego z dziesięciu.
Ja się wycofuję z tego co powiedziałem, choć może inaczej, nie wycofuję się, co zmieniłem zdanie (niby to samo, ale nie do końca).Rroggerr pisze:Jeszcze ktoś powie, że nie zasługuje na finał?
Użytkownicy przeglądający to forum: Art, Bluecafe, Bombardiero, grzes430, hokej, jarosword20, Kiefer, Nando, Rroggerr, Saboteur i 34 gości