Więcej od kolegów z Żen-ady, rzecz jasna.
Jprdl, co za turniej.DUN I LOVE pisze: ↑01 wrz 2022, 0:26 Wolna runda Holgera. Będzie piekielnie groźny do końca imprezy.
Isnera szkoda.
Zajebisty. Praktycznie nic nie obejrzałem, a dzisiaj to przez kilka godzin zapomniałem, że w ogóle jest rozgrywany (wiadomo, okno transferowe w piłce).
Na dole zresztą jest chyba nawet gorzej, bo górę ratują właśnie Med, Kyrgios i zwykle regularny Beret. Na dole z kolei jest trochę ciekawych nazwisk, ale obecnie nawet Alcaraz nie gwarantuje, że czegoś nie odwali. Myślę, że ciekawe spotkania na pewno się trafią i to niekoniecznie takie, o których wcześniej myśleliśmy np. Med-Wu.DUN I LOVE pisze: ↑01 wrz 2022, 8:49 Przygnębiający wynik Feliks i co gorsze można się spodziewać po nim takich popisów niemal w każdym meczu. Trawa, teraz hard do śmieci, a jedynym godnym odnotowania występem jest ćwiartka Montrealu, gdzie został poniżony przed swoją publiką przez Ruuda.
Niewiarygodny paździerz na górze drabinki. Tym bardziej nie możemy stracić meczu Miedwiediew vs Kyrgios.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości