Jeśli Sinner i Alcaraz dowiozą, to 95, 96, 95, 98, 01, 03, 97 i 98 w ćwiartkach, mocny dzień
Dzięki temu może nastąpić również potężne przemodelowanie Next Żen Rankingu potężnego Dawida, tak że chyba na
Jeśli Sinner i Alcaraz dowiozą, to 95, 96, 95, 98, 01, 03, 97 i 98 w ćwiartkach, mocny dzień
Bardzo mocno się obawiam, że mentalnie wypruty Franek doprowadzi do niechcianego pojutrze.
Miałem nawet wrzucać jeszcze w trakcie meczu HL z Blakiem z jakimś komentarzem, że pociemniał James i dołożył drugą rękę do BH.Robertinho pisze: ↑06 wrz 2022, 0:16Minęło trochę czasu od meczu z Blake'em tutaj, ale widać, że dalej taka gra jest potrzebna na słabego Rafę, a nie przebijanie w nieskończoność. Naprawdę świetnie wyglądał od początku turniej Frances, więc dobrze, że do takiego meczu doszło.
Na Tiafoe - Gyros też chyba nikt by nie narzekał, w ogóle pisząc to sobie przypomniałem, że ostatnim triumfatorem WS spoza Europy był Del Potro, 13 lat już minęło od wygranej Argentyńczyka w Nowym Jorku.
Jestem podekscytowany tym, kto wstąpi w to miejsce obok Thiema i Miedwiediewa na grafice wrzuconej przez @Rroggerra. Chyba nawet trochę popatrzę podopiecznego Robertinho.
No pięknie strollowałby tę grafike jednofanowiec z naszego forum.DUN I LOVE pisze: ↑06 wrz 2022, 0:50Jestem podekscytowany tym, kto wstąpi w to miejsce obok Thiema i Miedwiediewa na grafice wrzuconej przez @Rroggerra. Chyba nawet trochę popatrzę podopiecznego Robertinho.
Oczywiście, że mogą. Ale prędzej dostaniemy finał Ru-Ru.DUN I LOVE pisze: ↑06 wrz 2022, 0:57 Bardzo nie sądzę, żeby Marin dał radę, ale jeśli, to będzie to miało swoje plusy podczas rozmów z Mario.
Tak sobie myślę, że taki Chaczanow czy Sinner mogą spłatać figla.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bombardiero, Google [Bot], no-handed backhand i 4 gości