http://rotacjawsteczna.blog.pl/2013/06/ ... -w-lustrzeAnula pisze:Mogę prosić o linka do bloga.?
Roland Garros 2013
Re: Roland Garros 2013
- Rodżer Anderłoter
http://www.google.plAnula pisze:Mogę prosić o linka do bloga.?Rodżer Anderłoter pisze:Intruz nie intruz ale dyskusja na blogu Pana Karola się pojawiła. O forum się mówi. Mówi o nim sam Pan Karol. Fejm się zgadza.
Dziękuję.jaccol55 pisze:http://rotacjawsteczna.blog.pl/2013/06/ ... -w-lustrzeAnula pisze:Mogę prosić o linka do bloga.?

Wiedziałam, że mogę liczyć na Twoją uprzejmość.Rodżer Anderłoter pisze:http://www.google.plAnula pisze:Mogę prosić o linka do bloga.?Rodżer Anderłoter pisze:Intruz nie intruz ale dyskusja na blogu Pana Karola się pojawiła. O forum się mówi. Mówi o nim sam Pan Karol. Fejm się zgadza.

- Robertinho
No to kwestię rzekomego Karola Stopy mamy rozwiązaną. Prowokator sam się przyznał i przeprosił za całe zajście. Możemy spokojnie wrócić do trollowania merytorycznego pisania o tenisie, mam nadzieję, że prawdziwy Pan Karol Stopa pozostanie naszym czytelnikiem i będzie dalej wyławiać co smakowitsze kąski.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- przemusiowa
- Kontakt:
BRAIN GAME ANALYSIS
BRAIN GAME: RAFA'S HEAVY FOREHAND
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis ... errer.aspx
BRAIN GAME: RAFA'S HEAVY FOREHAND
Spoiler:
“I'm really, really emotional” RN
ROLAND GARROS 2013
Nadal's "Special" Moments, Silent Love
Paris, France

Rafael Nadal says his emotional win Sunday is just as special as his other major triumphs.
Więcej: http://www.atpworldtour.com/News/Tennis ... Gasol.aspx
Nadal's "Special" Moments, Silent Love
Paris, France
Rafael Nadal says his emotional win Sunday is just as special as his other major triumphs.
Spoiler:
Ja nigdy nie uwierzę, że tak znany dziennikarz jak Karol Stopa miałby chęć zarejestrować się na naszym forum.
Tak jak pisał mecenas DUN, Pan Karol nie zarejestrowałby się kilka minut przed wejściem na antenę.
Poza tym czy wyobrażacie sobie użytkownika który urodzil się w 1948 roku
Tak jak pisał mecenas DUN, Pan Karol nie zarejestrowałby się kilka minut przed wejściem na antenę.

Czemu nie? Nie dyskryminuj ludzi z powodu wieku. Nie zdziwiłbym się, gdyby pan Karol był już zarejestrowany pod anonimowym nickiem 

144 weeks #1, 2010, 2011, 2012 Year-end no. 1
W: LA 08, Dubaj 09, New Heaven 09, Bangkok 09, Pekin 09, Madryt 10, Roland Garros 10, Barcelona 11, Madryt 11, Roland Garros 11, Cincinnati 11, Paryż-Bercy 11, Monte Carlo 12, Tokio 12, Dusseldorf 14Roland Garros 22
F: Olympic Games 08, Bangkok 08, s'Hertogenbosch 10, Wimbledon 10, LA 10, Memphis 11, Waszyngton 11, Montreal 11, Szanghaj 12, WTF 12, Madryt 14
W: LA 08, Dubaj 09, New Heaven 09, Bangkok 09, Pekin 09, Madryt 10, Roland Garros 10, Barcelona 11, Madryt 11, Roland Garros 11, Cincinnati 11, Paryż-Bercy 11, Monte Carlo 12, Tokio 12, Dusseldorf 14Roland Garros 22
F: Olympic Games 08, Bangkok 08, s'Hertogenbosch 10, Wimbledon 10, LA 10, Memphis 11, Waszyngton 11, Montreal 11, Szanghaj 12, WTF 12, Madryt 14
Ten sam użytkownik przełączył się w tryb offline dokładnie na kilka minut przed wejściem na antenę, które, przypomnę, opóźniło się z powodu wolniejszej jazdy kolarzy. Myślę też, że jakikolwiek "żartowniś" byłby skory do większej ilości żartów niż jeden wpis. Ponadto styl tej wypowiedzi mocno zajeżdża mi stylem Pana Karola, który w studiu Eurosportu ma oczywiście swobodny dostęp do komputera. Ja, mając trochę inne zdanie na temat Stopy niż większość forumowiczów, wcale nie przesądzałbym tak tej sprawy.polo90 pisze:Ja nigdy nie uwierzę, że tak znany dziennikarz jak Karol Stopa miałby chęć zarejestrować się na naszym forum.
Poza tym czy wyobrażacie sobie użytkownika który urodził się w 1948 roku
Zdecydowanie tak.!!!polo90 pisze:....
Co ma wiek do prowadzenia dyskusji na forum.?

- Rodżer Anderłoter
Wejście na antenę wbrew pozorom też nie ma tak dużego znaczenia wszak właśnie podczas komentowania Pan Karol potrzebuje dostępu do internetu, żeby podeprzeć się jakimś źródłem wiedzy podczas wspominania różnych faktów i podawania statystyk.
Mam na myśli, że po prostu wylogował się z forum.Rodżer Anderłoter pisze:Wejście na antenę wbrew pozorom też nie ma tak dużego znaczenia wszak właśnie podczas komentowania Pan Karol potrzebuje dostępu do internetu, żeby podeprzeć się jakimś źródłem wiedzy podczas wspominania różnych faktów i podawania statystyk.
- Rodżer Anderłoter
Kliknął przycisk "wyloguj". Wszystko jasne. Rozumiem.
Tę sprawę muszą zbadać niewątpliwie prawnicy. Ja, jako osoba, która pierwsza zauważyła tę rejestrację, mogę być świadkiem.
- Rodżer Anderłoter
Ja chciałem dla żartu stworzyć konto: "Prawdziwy Pan Karol" i zaatakować potencjalnego oszusta i grozić mu sądem.
Konto "Pan Karol" mógł stworzyć także znany z poczucia humoru Pan Sylwester Sikora-kolega Pana Karola z redakcji Eurosportu.
Konto "Pan Karol" mógł stworzyć także znany z poczucia humoru Pan Sylwester Sikora-kolega Pana Karola z redakcji Eurosportu.
Oczywiście, że wiek nie ma znaczenia.Anula pisze:Zdecydowanie tak.!!!polo90 pisze:....
Co ma wiek do prowadzenia dyskusji na forum.?
Ale chciałbym to zobaczyć
Bardzo bym się zdziwił

Rodżerze, coś zaczyna mi świtać odnośnie Twojej osoby.
- Rodżer Anderłoter
To Dun mnie namówił. On był mózgiem operacji.
O co chodzi?
Przecież Pan Karol Stopa napisał na blogu, że to nie on się rejestrował.