Była dziś na TT ankieta, kim ma zostać RF po zakończeniu kariery. Kiedy ostatni raz sprawdzałem to nieznacznie prowadziła opcja, że prezydentem ATP.

Była dziś na TT ankieta, kim ma zostać RF po zakończeniu kariery. Kiedy ostatni raz sprawdzałem to nieznacznie prowadziła opcja, że prezydentem ATP.
Od 1,5 miesiąca wiadomo.DUN I LOVE pisze: ↑20 wrz 2022, 20:07 Nie będzie występu singlowego RF. Rozważany jest debel z Rafą.
Damian pisze: ↑05 sie 2022, 14:52Pewnie w deblu wystąpi, bo w singlu za duża konkurencja.DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2022, 14:52 To, że wróci w sensie będzie tylko na trybunach, to jest pewne.Pytam o wymiar wystepu zawodniczego.
![]()
![]()
Tak właśnie myślałem: nie chce potencjalnych punktów dla drużyny zmarnować. Aczkolwiek...DUN I LOVE pisze: ↑20 wrz 2022, 21:02 Z tego co czytam Roger nie chce robić za główną gwiazdę imprezy i zamienić rywalizację w pożegnalną pokazówkę. Prawdopodobnie skończy się deblem w piątek, bo piątkowe mecze punktowane są za 1 punkt i raczej nie wypaczą rywalizacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 5 gości