Dlatego ja ich nie oglądam, jak ktoś lubi słuchać głupot, to proszę bardzo, mi się to zupełnie nie podobaSempere pisze:Można na Polsat, ale i tak to nic nie da.DUN I LOVE pisze:Nie wypada narzekać.

Dlatego ja ich nie oglądam, jak ktoś lubi słuchać głupot, to proszę bardzo, mi się to zupełnie nie podobaSempere pisze:Można na Polsat, ale i tak to nic nie da.DUN I LOVE pisze:Nie wypada narzekać.
Fenomen!jonathan pisze: Ale to wspaniałe mieć kilku faworytów.
Chętnie bym sobie jutro zobaczył Browna z Lleytonem w dobrej jakości, ale muszę się męczyć na streamach, bo Polsat wie jak Wimbledon pokazywać.przemusiowa pisze:Dlatego ja ich nie oglądam, jak ktoś lubi słuchać głupot, to proszę bardzo, mi się to zupełnie nie podoba
Dokładnie. Cały turniej na streamach, czasem włoski, czasem angielski, jedynie Janowicza zobaczyłem na tv.przemusiowa pisze:Dlatego ja ich nie oglądam, jak ktoś lubi słuchać głupot, to proszę bardzo, mi się to zupełnie nie podobaSempere pisze:Można na Polsat, ale i tak to nic nie da.DUN I LOVE pisze:Nie wypada narzekać.
Coś w tym stylu.DUN I LOVE pisze:Do której mogą grać? Do 22?
A jaka jakość? Ja natrafiałem na raczej przeciętną.DUN I LOVE pisze:Dziś Bernarda na włoskim oglądałem.
Też, ale ja nie mam wymagań. Byle piłkę było widać.Sempere pisze:A jaka jakość? Ja natrafiałem na raczej przeciętną.
To jest kolejny powód czemu ich stacji nie oglądam. Te streamy, wcale takie słabej jakości nie są, jak się dobrze trafi.Sempere pisze:Chętnie bym sobie jutro zobaczył Browna z Lleytonem w dobrej jakości, ale muszę się męczyć na streamach, bo Polsat wie jak Wimbledon pokazywać.
Robie tak samogrzes430 pisze:Dokładnie. Cały turniej na streamach, czasem włoski, czasem angielski, jedynie Janowicza zobaczyłem na tv.
To chyba zalezy od danego kortu. Na tych, na których jest oświetlenie, mogą grać do 23. Tak było w tamtym roku jak Murray grał z Baghdatisem.DUN I LOVE pisze:Do której mogą grać? Do 22?
Ja mam, bo HD jednak rozpieszcza.DUN I LOVE pisze:Też, ale ja nie mam wymagań. Byle piłkę było widać.
No to na Centralu można grać do 23 czasu brytyjskiego oczywiścieDUN I LOVE pisze:Przemusiowa, tutaj oświetlenie jest tylko na centralu.
Na centralu grają dopóki nie padną z wycieńczenia (z tego co mi się wydaje).przemusiowa pisze:No to na Centralu można grać do 23 czasu brytyjskiego oczywiścieDUN I LOVE pisze:Przemusiowa, tutaj oświetlenie jest tylko na centralu.
Oni są tak mądrzy, że chcą kończyć przed ciszą nocną, ewentualnie parę minut po.jaccol55 pisze:Na centralu grają dopóki nie padną z wycieńczenia (z tego co mi się wydaje).przemusiowa pisze:No to na Centralu można grać do 23 czasu brytyjskiego oczywiścieDUN I LOVE pisze:Przemusiowa, tutaj oświetlenie jest tylko na centralu.
Pamiętam, że wtedy Murray skończył grać parę minut po 23, już przed 23 sędzia główny siedział przy wejściu i czekał aż skończą i kamera ciągle go pokazywała w przerwach pomiędzy gemamijaccol55 pisze:Na centralu grają dopóki nie padną z wycieńczenia (z tego co mi się wydaje).
Nawet nie wiesz, jaką wyborną formę przygotował Tomaszewski junior na Wimbledon.przemusiowa pisze:Dlatego ja ich nie oglądam, jak ktoś lubi słuchać głupot, to proszę bardzo, mi się to zupełnie nie podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Google [Bot] i 17 gości