Tomasiek bardzo skoncentrowany, całkiem nieźle gra.DUN I LOVE pisze:W meczu australijsko - czeskim bez przełamań. Przed chwilą Bernard wygrał lacostowskiego gema, więc jest spora szansa na tego seta.
Bernard robi za dużo "głupich" błędów.
Tomasiek bardzo skoncentrowany, całkiem nieźle gra.DUN I LOVE pisze:W meczu australijsko - czeskim bez przełamań. Przed chwilą Bernard wygrał lacostowskiego gema, więc jest spora szansa na tego seta.
W życiu.Bizon pisze:Co ty? Tomasz Wolfke?
Przy każdym siódmym gemie danego seta.jonathan pisze:Mam pytanie - czy o lacostowskim gemie jest mowa tylko przy remisie 3:3, czy też przy stanie 4:2, 5:1?
Nie wszyscy.simon pisze:Wszyscy psioczą na tego Ferrera ....
Zgadza się. Kolejny mecz, który utwierdził mnie w przekonaniu, że tegoroczna edycja to największa z dotychczasowych szans na puchar dla chłopaka z Dunblane.jonathan pisze:Mimo obniżenia koncentracji przez Murray'a w drugim secie jestem pod wrażeniem jego występu. Już nie chodzi nawet o to, jak szybko Andy dobiegał do większości piłek, ale o to, jak on je ODGRYWAŁ.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości