Ja mam inną skalęThe Special One pisze: Ja wiem czy marniutki , gra średnio fakt a Berdia już może chyba bukować bilet.

Ja mam inną skalęThe Special One pisze: Ja wiem czy marniutki , gra średnio fakt a Berdia już może chyba bukować bilet.
Del Fed pisze:Tabletki działają, więc nie ma tak źle. Ale Ferrer zaczął dobrze serwować, więc Hiszpan w 4 -NID. Szkoda, że muszę za godzine wyjść Berdych łamie, a mógł spokooojnie wygrać też taja, to oczywiście kluczowe piłki zmaścił.
Z dzisiejszym Ferrerem nie ma szans tego przegrać.Wujek Toni pisze:Dowieź to JM, proszę Cię.
Nikt nie łapie tej skali.robpal pisze:Ja mam inną skalę
Liczysz na powtórkę z Gorana?Wujek Toni pisze:Dopiero teraz zauważyłem, że mój los w MTT jest nierozerwalny związany z wynikiem spotkania Del Potro-Ferrer, mam więc podwójną motywację do kibicowania graczowi z Tandil.
Byłoby to coś, bez dwóch zdań.DUN I LOVE pisze: Liczysz na powtórkę z Gorana?
Tak czułem.Wujek Toni pisze:Nieustannie dręczy mnie obawa, że Del Potro wypuści ten mecz z rąk i koszmar się zmaterializuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości