Nie bardzo wiem czemu zostałem oznaczony, ale jeśli o mnie chodzi to pooglądam na ile tam czas pozwoli, może jakiś wolny poniedziałek sobie zagospodaruje. Niemniej bez ciśnienia, to już nie te czasy kiedy interesował mnie wynik końcowy, kibicowałem najwspanialszemu i każdemu tenisiście, który grał z dwójką jego największych rywali. Nie żebym specjalnie za tym tęsknił, bo w ogólnym rozrachunku przyniosło to dużo więcej złego niż dobrego, ale rzeczywiście nie ma porównania jeśli chodzi o zaangażowanie, wyczekiwanie na turniej itp.Robertinho pisze: ↑15 sty 2023, 22:03@Kieferno-handed backhand pisze: ↑15 sty 2023, 21:53Taki robpal też potrafił przychodzić na szlema, pisać „aaaaallle nudddy” i już się nie odzywał. Tylko że on ma ten etap już dawno za sobą, jak się z tym czujesz?Robertinho pisze: ↑15 sty 2023, 20:33 Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem tak wywalone na turniej WS.![]()
![]()
Natomiast szkoda, że ten kurs na Djokovica tak mało zachęcający, gdyby to było chociaż 2,2-2,3... No i wtedy faktycznie mógłby człowiek się bardziej zaangażować.