Australian Open 2023 (WTA)
Re: Australian Open 2023 (WTA)
Też miałem wątpliwości. Do momentu wygranej półtora roku temu 

- DUN I LOVE
- Administrator
Ryba na chłodno, z takim serwisem ciężko będzie jej fiknąć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ze zwróconej zostało 88 zł , bo 12% podatku. I za 88 obstawiłem wygraną Lehecki i Azarenki, czyli jedno już wiemy, jeden z nich dziś odpada.
Całe życie i tak przegrane, 100 zł różnicy nie robi.
Teraz tylko Jessi bez numerów, bo Vika w semi to przesada trochę.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
- DUN I LOVE
- Administrator
Na razie Azarenka dużo lepsza.
Nie wiem co oni zrobili z tą taśmą, ale nie widziałem turnieju w którym piłka po zetknięciu się z siatką tak często przechodziła na drugą stronę jak tutaj.
Nie wiem co oni zrobili z tą taśmą, ale nie widziałem turnieju w którym piłka po zetknięciu się z siatką tak często przechodziła na drugą stronę jak tutaj.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2023, 9:28 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie denerwuj się, Maćku, to dopiero początek.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Niech szybko Azarenkę kończy to mecz męski zacznie się o czasie a nie z opóźnieniem.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale takiego szturmu ze strony Białorusi to się nie spodziewałem.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Prawda, bardzo agresywnie weszła w ten mecz, Pegula ewidentnie speszona, sporo prostych błędów.
To był jednorazowy wyskok. To tak jakbyś Ty wypił sobie jednego kielicha.
- DUN I LOVE
- Administrator
Utrzymuje podanie Vika i prowadzi 4-1, dużo dojrzalszy i skuteczniejszy tenis prezentuje bezpaństwowczyni.
Za mało agresywna jest Pegula w porównaniu do Viki ale u kobiet wszystko się może wydarzyć.
No nie układa się Amerykance i widać rosnącą frustrację.
64 dla Azy, dostała szansę Pegula wyjść na po 5, ale nie wykorzystała jej. Nie wygląda Jessica też na zawodniczkę, która miałaby zagrać po raz pierwszy w wielkoszlemowym półfinale, raczej Vika po raz dziewiąty.
64 dla Azy, dostała szansę Pegula wyjść na po 5, ale nie wykorzystała jej. Nie wygląda Jessica też na zawodniczkę, która miałaby zagrać po raz pierwszy w wielkoszlemowym półfinale, raczej Vika po raz dziewiąty.
- DUN I LOVE
- Administrator