E: Koniec. Nie doczekamy się meczu Federera z Gulbisem

Mnie na podstawie takiego meczu trudno powiedzieć, czy Federer odzyskał ochotę do gry, której niedawno tak mu życzyłem. Generalnie moim zdaniem Roger poza AO i kilkoma innymi pojedynczymi spotkaniami cały ten sezon rozgrywa bardziej przez złość niż z satysfakcją. Ale miejmy nadzieję, że te wszystkie porażki wyzwolą wreszcie w Szwajcarze odpowiednią motywację na następne turnieje.DUN I LOVE pisze:Return równie przeciętny, ale widzę ogromną chęć gry, a to mi na tym etapie jego kariery zdecydowanie wystarcza. Oby się przełożyło na jakiś dobry wynik niebawem.
Szkoda, bo chciałem zobaczyć ich w akcji, mając w pamięci znakomity mecz z Madrytu10.Team GB pisze:E: Koniec. Nie doczekamy się meczu Federera z Gulbisem
I kolejnej analizy forehandu Łotysza.Team GB pisze:Nie doczekamy się meczu Federera z Gulbisem
Tym bardziej szkodajonathan pisze:I kolejnej analizy forehandu Łotysza.
Nakładam na całą głowę - często też używam tego zamiast czapki w chwilach ekstremalnego słońca.jonathan pisze:Do Ciebie nie pasuje chyba bandana.
Bandana na pirata vide Agassi z 1995 roku? Podoba mi się.DUN I LOVE pisze:Coś w tym stylu:
Spoiler:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość