T9: Dubaj, Acapulco, Santiago 2023

Obrazek
balech

Re: T9: Dubaj, Acapulco, Santiago 2023

Post autor: balech »

DUN I LOVE pisze: 03 mar 2023, 19:56
balech pisze: 03 mar 2023, 19:35Od kiedy można "syczeć" na innych? Jaki staż?
5 lat i 3 miesiące.

Trochę to jednak smutne jak szybko wyszło szydło z worka. Zdawało się normalny, wartościowy user, a później jakieś idiotyczne reakcje, bo idol przegrał mecz raz na 54 mecze. Gówniany mecz gównianego turnieju, który na forum śledziło 7 osób, z czego 4 na livescorze. Czy to naprawdę jest powód, żeby z pogardą odnosić się do innych ludzi tylko dlatego, że mają inne preferencje kibicowskie?

Za miesiąc wróci i znowu zrobi 65-3 ku uciesze jego 6 fanów w polskim internecie, poluzuj szelki.
Tą tanią psychologię to może stosuj gdzie indziej. Na mój żartobliwy wpis (ok, mógł to odebrać inaczej, spoko) - "waż słowa", poleciało coś o żenadzie. Z tymi szelkami to może jednak gdzie indziej.
PS To forum istaniało przed balechami i będzie istniało po nich. I piłeczkę bardzo łatwo tu odbić "smutne jak szybko wyszło szydło z worka. Zdawało się normalny, wartościowy moderator, a później jakieś idiotyczne reakcje, bo antyidol przegrał".
Ostatnio zmieniony 03 mar 2023, 20:07 przez balech, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lake

Post autor: lake »

Obrazek

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17

Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

Tenis to coś więcej, niż sprawa życia i śmierci.
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

balech pisze: 03 mar 2023, 20:02Na mój żartobliwy wpis (ok, mógł to odebrać inaczej, spoko) - "waż słowa", poleciało coś o żenadzie.
Do tego piję, że nie zdążyliśmy się jeszcze na tyle poznać, żeby odczytywać intencje twoich wpisów. Mój odbiór też nie był taki jak twój zamiar.

W zupełnie beznadziejnym momencie znalazł formę Danil, bo się może okazać, że niewiele tego zostanie na trawie czy amerykańskim hard. Run jednak imponujący.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
(Nie)znajomy

Post autor: (Nie)znajomy »

DUN I LOVE pisze: 03 mar 2023, 19:25
balech pisze: 03 mar 2023, 18:26 Waz słowa moderatorku.
Może Ty zacznij te słowa ważyć.
Dun,

Przecież to jest jeden z największych trolli na tym forum i jedna z osób, dzięki którym nikt normalny nie ma ochoty nawet tu wchodzić.

Potrzeba było 1318 postów, by to zauważyć?
Awatar użytkownika
Jacuszyn

Post autor: Jacuszyn »

Ale wymowny ten awatar @Barty w kontekście finału w Dubaju...
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
Spoiler:
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
balech

Post autor: balech »

(Nie)znajomy pisze: 03 mar 2023, 21:08
Dun,

Przecież to jest jeden z największych trolli na tym forum i jedna z osób, dzięki którym nikt normalny nie ma ochoty nawet tu wchodzić.

Ok, to zróbmy test. Nie kasuję konta, gdyż to dziecinada i lekko śmieszne mimo wszystko. Przez kilka najbliższych miesięcy (powiedzmy do RG) nic nie będę pisał, zobaczymy jak to wpłynie na ruch na forum.
Mimo, że @DUN I LOVE dzisiaj mnie delikatnie skrytykował, na tyle wydaje się normalnym gościem, że po tych 3 miesiącach napisze jak moja absencja wpływa na aktywność zastraszonych przeze mnie użytkowników. Z tego co piszesz, przeze mnie normalni nie piszą, kuriozalne. Ale ok, test czas start.
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

@balech, sam generalnie mam pozytywny stosunek, ale akurat ta odzywka do Lucasa była mocno nie na miejscu i przeczytałem ją nie ukrywam z dużym zażenowaniem. Nie musisz robić testu, więcej byś zyskał przyznając się do błędu.
Awatar użytkownika
Lucas

Post autor: Lucas »

Spokojnie, nikt nikogo nie wyrzuca i ja też nie zamierzam wyciągać żadnych konsekwencji.

Za stary jestem na to, żeby zwracać uwagę na takie rzeczy i obchodzą mnie one nawet mniej od wyników Djokovicia.

Wypadałoby po prostu nie podpalać się aż tak w niektórych sytuacjach, bo potem wychodzą z tego dziwne rzeczy. Obiecuję, że już nie będę rzucać zanęty, bo cały manewr okazał się zbyt prosty, więc i satysfakcja była nieduża.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

balech pisze: 03 mar 2023, 21:15Ok, to zróbmy test. Nie kasuję konta, gdyż to dziecinada i lekko śmieszne mimo wszystko. Przez kilka najbliższych miesięcy (powiedzmy do RG) nic nie będę pisał, zobaczymy jak to wpłynie na ruch na forum.
Mimo, że @DUN I LOVE dzisiaj mnie delikatnie skrytykował, na tyle wydaje się normalnym gościem, że po tych 3 miesiącach napisze jak moja absencja wpływa na aktywność zastraszonych przeze mnie użytkowników. Z tego co piszesz, przeze mnie normalni nie piszą, kuriozalne. Ale ok, test czas start.
Wyjdź z tej piaskownicy, nie da się zmierzyć skąd się biorą ludzie na forum i przez kogo odchodzą, każdy potrafi być na swój sposób irytujący. Moja aktywność przez lata też pewnie zniechęciła do mtenis mnóstwo osób.

Proponowany test jest kompletnie bez sensu, bo aktywność tutaj i na każdym innym forum starego typu już nie wzrośnie, zawsze będzie maleć. Możemy albo podtrzymywać to, co jest, albo po prostu nawzajem się pozagryzać przez naprawdę błahe sprawy. Zawsze wierzyłem w dyplomację, ale niestety i ten środek nie jest antidotum na wszystko.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
lake

Post autor: lake »

Może się mylę, ale jeżeli przyjąć, że odejście z forum to poziom piaskownicy, to autoban na 3 miesiące można chyba zakwalifikować do spadnięcia z rowerka?

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17

Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

(Nie)znajomy pisze: 03 mar 2023, 21:08
Dun,

Nic nie jest tak zerojedynkowe. Ostatnio na pewno tej narracji o goacie było za dużo, balechizacja języka też pewnie się przejadła, ale też dużo dobrego wniósł tutaj Balech - odnoszę wrażenie, że naprawdę ten sport ogląda, można na ten temat z nim porozmawiać, a w kurnikach ostatnich tygodni jest jednym z motorów napędowych forum. Nie przesadzajmy, że jest cały czarny.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
juniorro

Post autor: juniorro »

Djoko dzisiaj słabszy sporo nieprzemyślanych akcji nie ujmując Danił zagrał dobry mecz stał jak skala wiele piłek wracało ale był do pokonania, Novak za dużo prostych błędów teraz pewnie Serb sobie odpocznie bo pewnie go nie wpuszcza do Stanów do Monte Carlo trochę czasu by być w super formie na mączkę.
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Ta forma Daniła po środku niczego faktycznie trochę śmiesznie wyszła, ale może naprawdę na USO będzie już kolejny cykl. W każdym razie pokazał, że jest ciągle poważnym graczem i chyba kwestią czasu jest powrót do walki o najwyższe cele.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

@balech uspokój się co

Na pewno chciałeś coś takiego przeczytać. :D
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Robertinho pisze: 03 mar 2023, 22:08 Ta forma Daniła po środku niczego faktycznie trochę śmiesznie wyszła, ale może naprawdę na USO będzie już kolejny cykl. W każdym razie pokazał, że jest ciągle poważnym graczem i chyba kwestią czasu jest powrót do walki o najwyższe cele.
Tak samo to widzę, wiadomo, że zaraz wejdzie mączka, a następnie trawa (na której zresztą pewnie i tak nie dostanie możliwości się zaprezentować), ale na USO powinien być bardzo pozytywnie nastawiony po tym okresie. Jeszcze oczywiście sunshine double, ale tutaj akurat nigdy mu się nie wiodło.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Robertinho pisze: 03 mar 2023, 22:08 Ta forma Daniła po środku niczego faktycznie trochę śmiesznie wyszła, ale może naprawdę na USO będzie już kolejny cykl. W każdym razie pokazał, że jest ciągle poważnym graczem i chyba kwestią czasu jest powrót do walki o najwyższe cele.
Nie liczyłem, ale Barty zapewnia, że punktowo odrobił to co zgubił w Melbourne.

Zobaczymy jak marzec. IW można spisać na straty (dużo ostatnio grał, jetlag, podejście do turnieju z marszu, historia startów), ale - jeżeli faktycznie jest tak mocny - brak semi czy nawet finału w Miami sprawi, że finalnie wyjdzie z tego cyklu mniej niż powinno.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lucas

Post autor: Lucas »

Mimo braków w technice to jest za dobry tenisista żeby go zabił meltdown ze stycznia zeszłego roku. Musiało to kiedyś znów odpalić, a że nikt na niego za bardzo nie liczył, to pewnie było łatwiej.

Nie byłem fanem tego, co Daniił zrobił po tym AO, ale jednak ma w sobie jakąś inteligencję/wrażliwość, która powoduje, że nie czekałem na jego klęski. (jesli wyskoczy z popieraniem Putina zle się to zestarzeje, ale jakoś się tego nie obawiam).
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal

"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Porażka z Nadalem to jedno, ale do tego chyba spore zajechanie fizyczne, wojna, potem bany... Generalnie patrząc z dystansu, niczym dziwnym ten zjazd nie był. Cóż, młodzi się nam posypali, wracają trzej żenszkieterowie.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Na Saszę trzeba poczekać, a z Rune bym się wstrzymał. Wyglada na poskładanego zdrowotnie w Meksyku.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zablokowany