Indian Wells/Miami 2023
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Indian Wells/Miami 2023
Załapałem się tylko na końcówkę, ale widać, że było gładko. Kolejny mecz z rosjanką, więc będzie dodatkowa motywacja.
- DUN I LOVE
- Administrator
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT Titles/Finals
Spoiler:
A to. Już tak piszę tyle czasu, że przestałem zwracać na to uwagę. Naród stracony historycznie od zawsze i na zawsze.
Gruby mecz musiał być xD
- DUN I LOVE
- Administrator
Widziałem, być może organizm zaczyna wystawiać rachunek, jeśli coś tam jest to zdecydowanie lepiej zrobić przerwę i odpocząć przed okresem gry na kortach ziemnych. Iga dla przykładu rok temu nie grała w Madrycie i zawsze będzie mogła tam wystąpić by odrobić
część marcowych strat.
część marcowych strat.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2023, 7:52 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Niezła kasa musiała być za grę na Bliskim Wschodzie, skoro tam się pofatygowała po AO.
Żadnego treningu w Miami nie odbyła jeszcze Polka, pewnie się wycofa.
Żadnego treningu w Miami nie odbyła jeszcze Polka, pewnie się wycofa.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Dosyć szybko jak na siebie odpadła w AO, więc jej gra w Doha i w Dubaju nie była chyba zaskoczeniem. Zresztą przed rokiem również tam wystąpiła, tylko w pierwszym turnieju odpadła już w drugim swoim meczu z Ostapenko.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie ma tego złego. Rywalizacja w rankingu powinna być ciekawsza.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zwłaszcza jeśli punktowany będzie Wimbledon, a wiele na to wskazuje.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Delikatny organizm średniego ssaka z gatunku Myrmecophaga tridactyla, źle znosi nieustanne podróże i zmiany stref czasowych, dające jego ciału niewiele czasu na regenerację ogromnych obciążeń, jakim jest obecnie poddawany.<głosem Krystyny Czubówny>Kiefer pisze: ↑22 mar 2023, 7:48 Widziałem, być może organizm zaczyna wystawiać rachunek, jeśli coś tam jest to zdecydowanie lepiej zrobić przerwę i odpocząć przed okresem gry na kortach ziemnych. Iga dla przykładu rok temu nie grała w Madrycie i zawsze będzie mogła tam wystąpić by odrobić
część marcowych strat.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Żebyś wiedział, że czytałem to głosem Pani Krystyny. 

- Bombardiero
Najpierw kwiknęli, potem zawyli:
Boże uchowaj ten sport od Maryli!
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
Jestem usatysfakcjonowany 

“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal