Kto tam stoi na drodze Rafaela?robpal pisze:Ćwiartka Murraya wygląda za to jak wspinaczka w Himalajach. Raful polosował normalnie, jest z kim przegrać, ale też bez przesadnego zagrożenia.

Kto tam stoi na drodze Rafaela?robpal pisze:Ćwiartka Murraya wygląda za to jak wspinaczka w Himalajach. Raful polosował normalnie, jest z kim przegrać, ale też bez przesadnego zagrożenia.
No jak? Toż jeszcze niedawno uważałeś, że świeża krew nie jest potrzebna i to dobrze, że tenis nie generuje już dziś młodych gwiazd...jonathan pisze:Zresztą od dłuższego czasu uważam, że na Rafę potrzeba świeżej krwi. I taka płynie właśnie w żyłach Janowicza. Chciałbym, aby potwierdziło się to już w Montrealu, nawet kosztem ewentualnego półfinału Djoković vs Nadal.
I się wykazuje (Madryt, Rzym).simon pisze:Djokovic od jakiegoś czasu ma takie losowania, że musi bardzo się wykazać, by odpaść przed półfinałem.
Z tych co wymieniłeś Tipsar cały rok gra słabo , a w sumie już od WTF , albo nawet od porażki z JJ w Paryżu ( Jerzyk mu wyłączył formęgrzes430 pisze:Ja tu nie widzę banalnej drabinki Novaka. Tomic, Tipsarevic, Nishikori.
Nie no, jednak od Chennai, ktore w bardzo dobrym stylu wygral. Na AO byl jeszcze przedni mecz z Hewittem a potem zaczela sie padaka.bogdan1978 pisze:Z tych co wymieniłeś Tipsar cały rok gra słabo , a w sumie już od WTF , albo nawet od porażki z JJ w Paryżu ( Jerzyk mu wyłączył formęgrzes430 pisze:Ja tu nie widzę banalnej drabinki Novaka. Tomic, Tipsarevic, Nishikori.)
Żartujesz, tak?grzes430 pisze:Ja tu nie widzę banalnej drabinki Novaka. Tomic, Tipsarevic, Nishikori.
Rozumiem, że Nadal ostatnio przegrał z Darcisem, ale jak dla mnie to wielkiej różnicy pomiędzy drabinką Novaczka a Hiszpana nie ma. Wawrinka i Haas nigdy z Rafałem grać nie umieli (chyba nawet meczu nie wygrali) z kolei JJ pomimo spektakularnych pojedynczych sukcesów jest bardzo nieregularny i może akurat zachce mu się przegrać w pierwszej rundzie. Djokovic oczywiście też ma łatwo i to nie podlega dyskusji. Oczywiście jakiekolwiek narzekania mają rację bytu tylko wtedy gdy obaj będą w formie, bo w innym przypadku tak czy inaczej dadzą radę przegrać z którymś z wymienionych.jowy pisze:Jak to wygląda przy Janowiczu, Hassie i Wawrince dla Nadala
Gdzie ja niby coś takiego napisałem? O ile dobrze pamiętam, mówiłem tylko, że nie widać dziś na razie na tyle obiecujących zawodników, którzy mogliby zastąpić obecnych mistrzów, więc mam nadzieję, że Djoković i spółka (poza Nadalem, którego nie lubię) porządzą jeszcze kilka lat. Ale spokojnie, potem na pewno pojawi się ktoś z młodego pokolenia i karuzela będzie się kręcić dalej. Męski tenis nie znosi po prostu próżni.DUN I LOVE pisze:No jak? Toż jeszcze niedawno uważałeś, że świeża krew nie jest potrzebna i to dobrze, że tenis nie generuje już dziś młodych gwiazd.
Mówiąc "cały" miałem na myśli kilka stron związanych z Federerem i samym turniejem. Szkoda, że na to nie wpadłeś. Ale wcześniej pewnie mocno musiał rozbawić Cię świetny żart o przedwczesnym wycofaniu się Federera, więc co ja poradzę.grzes430 pisze:Jesteś chyba pierwszym człowiekem, który przeczytał cały internet.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości